0 oy
193 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (55 puan)
kapalı

Kizlar doktora gittim kıza benziyor dedi ama ben erkek hissediyorum neden bilmiyorum 

image

Gebelik haftası 13+2
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

2 Cevap

0 oy
(55 puan)
Neden kimse cevap vermiyo
-Reklam-
0 oy
(230 puan)
yeniden gösterildi

Erkek gibi hissettim hayırlısı ve sağlıklı olsun inşallah ♥️


Cevap konusuna gelince konu cinsellik olunca herkes koşuyor cinsiyet yada gerçekten öğrenmek için sorulan sorulara yanıt pek gelmiyor başlık değişikse bakıp çıkıyorlar. Bende soru soruyorum cidden önemli olan sorular 1 kişi dışında cevap gelmiyor bu durum cidden sıkıntılı ;)

(55 puan)
Cevabın için teşekkür ederim ❤️
Cinsiyet ve sohbet amacıyla acılan postlar yasak çünkü. Cinsiyet tahminini doktorlarınız yapsın bu işin uzmanları onlar zaten burda insanlar ne bilecek cinsiyeti.  Ayrıca önemli bir konu da değil açıkçası vakti gelince oğrenilecek sonuçta.
(230 puan)
Benim yorumum da amaç cevap verilmedi için verdiğim cevap evet konu cinsellik olunca herkes yanıtlayabiliyor kadın merak etmiş sormuş zaten uygulama uygun görmediği süreçte kapatıyor otomatik olarak bunu kimse bilmez ilk önce Allah sonra doktorlar söylüyor ve insanlar sadece fikir amaçlı soruyu soruyor maksat sohbet yada düşünceleri nedir bilemem ben gerekli olarak sorduğum soruya 1 kişi dışında kimse cevap vermediği ve görüntüleme sayısı fazla olduğu için ister istemez belirttim ki kimi bilmiyor kimi de heyecandan burada soruyu soruyor yoksa bende biliyorum gebelik dışı sohbet bölümde konuyu konuşup kapatılmadığını ki 11 Nisan'da aynı durumdan sizde şikayetçi olup paylaşım yapmışsınız şimdi bana tepki vermeniz hoş olmadı Dilek hanım yinede teşekkürler
Tepkim size değil zaten post sahibine . Size sadece açıklama yaptım.
Cinsellik konusunda katılıyorum orası ayrı.
Bende teşekkür ederim iyi günler

656,090 soru

3,446,904 cevap

4,282,036 yorum

185,346 üye

...