0 oy
164 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (78 puan)
kapalı
Kizlar bebeğimin cinsiyetini öğrendik . Kız olursa Ahsen koyacaktim ama doktor erkek dedi ve benim 20 yaşında kardeşim vefat etti Allah'ım kimseye böyle bı acı göstermesin çok zor ben de çocuğuma kardeşimin ismini koymak istiyorum adı Hüseyin ama yanına kısa bir ek isim de düşünüyorum . bana fikir verir misiniz .
Gebelik haftası 17.
Kapatılma nedeni: İsim tavsiye soruları sohbet alanında sorulması gerekmektedir. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

4 Cevap

0 oy
(490 puan)
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Ama ölmüş birinin adını bence koymayın içinizi karartmak istemem ama çevremde çok şahit oldum ölen birinin adını koyup aynı kaderi yaşayanları. Rabbim inşallah yaşatmaz öyle bir acıyı ama koymasanız daha iyi olur.
(1 puan)
Canim bnce koyma ama koyucaksanda hüseyin alp olabilir
(1,657 puan)
Allah kardeşini rahmet eylesin Allah başka acı göstermesin ama bence koymamalısın
-Reklam-
0 oy
(42 puan)
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun 

Hüseyin Efe 

Hüseyin Ege 
0 oy
Bilmem inanırmisiniz ben inanıyorum canlı örneklerini de çevremde gördüm. Kötü kaderi olan kişilerin isimlerini bebeklere koymak aynı kaderi yaşamalarina sebep olabiliyormuş. Vefat eden kardesinin ismini koymamak doğru olur bence. 
0 oy
(199 puan)

Allah rahmet eylesin Rabbim sabır versin size bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alın inşallah.

Beni yanlış anlamanı istemem ama ölmüş birinin ismini çocuğuna bırakma aynı kaderi paylaşırlar diyorlar ben de umut ismini çok seviyorum oğlum olursa ismini Umut koyacaktim o kadar ki etrafımda Umut ismi olan insanlar öldü ki aynı kaderi paylaşır diye korkuyorum o yüzden bırakmadım daha farklı isimler bırakabilirsin mesela
(78 puan)
Doğru haklısınız bende çok duydum öyle ama bı yandan da içim hiç rahat etmiyor bebeğimle onunla kendimi avutacak gibiyim .onla teselli bulayım diyorum koymazsam da sanki vicdan azabı çekecek gibiyim çok kararsuz kaldım inanın.
(199 puan)
Vallahi canım beni dinlersen bırakmazsın anlıyorum seni Allah sabır versin hem ismini bıraksan sürekli onu hatırlamak zorunda kalırsın. Sen bilirsin yinede

İlgili sorular

652,175 soru

3,431,961 cevap

4,264,784 yorum

184,327 üye

...