0 oy
195 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (322 puan)
2gündür sancılarım var.yarın sezeryana gidicem doktorla konuşmaya.Neler götürmeliyim kendim için? Bebek için her şey hazır.2 paket kendim için ped aldım yeterli mi sizce?7yıl önce sezaryen olduğum için pek hatırlamıyorum 
Gebelik haftası 38+4

2 Cevap

+1 oy
(894 puan)

Merhaba canım öncelikle sağlıkla kavuşun inşallah :) İki paket ped  çok bile.. Hastanede zaten bir gece kalıyorsun ama olsun kendini güvende hissedersin koy çantana. Ben depend almıştık ilk sezeryanda ama kanamam öyle çok olmamıştı bu kez bende ped götürmeyi düşünüyorum ama depend de çok rahattı bilemiyorum ne yaparım.. 

Onun haricinde iki takım alt üst pijama, (genelde çoğundan bir tanesi yetecek ama ne olur ne olmaz diye) yine ikişer tane iç çamaşırı, sütyen, çorap almalısın.. ayağından bir numara büyük bir terlik çünkü ayaklarımız şişiyor ameliyattan sonra.. kirliler için poşet, kendine mutlaka sabahlık ya da hırka al.. Ben hırka alacağım ya da yelek alabilirsin.. Onun haricinde kalan eksik olursa peçete, ıslak mendil gibi ıvır zıvır malzemeler zaten yanında olanlardan biri koşa koşa gidip getiriyor çok kasmaya gerek yok.. Temel ihtiyacın olanları yanına al aklına gelmeyen eksik olursa sonradan temin etmesi kolay..  

Ben makyaj malzemesi, parfüm gibi kozmetik şeyler götürmeyeceğim ilk sezeryanda giyinmekten bile acizdim ama sen alacaksan onları da hazırla sonradan eşin ya da başka biri bulup istediğini tam olarak seçip getiremez.. 

(322 puan)
Çok teşekkür ederim canım depend ilk önce almak istedim sonra vazgeçtim.Bence doğumdakı gibi kanama çok olmaz.Ben Rusya'da yaşadığım için burda özele gidiyorum hastanede 5gün kalıcam
(894 puan)
Anladım canım o zaman iyi yapmışsın iki paket ped ile.. Yaa zaten baktın yetmiyor aldırırsın dışarıdan temin edilir şeyler.. Baktın kanama çok oldu depend aldırırsın olur biter. Sağlıkla kavuşun inşallah :)
(322 puan)
Sağ ol canım inşallah hepimiz için hayırlısı olsun
-Reklam-
+1 oy
(1,379 puan)
Ben çantama 2 takım pijama 1 tane sabahlık üşürsem diye şal tarak göğüs kremi göğüs pedi rahat emzireyim diye yarım atlet koymuştum. 10 tane de büyük gece pedi koydum 2-3 tanesini anca kullanmışımdır :)) 2 gece kaldım bu arada. 
(322 puan)
Hepsini hazır etdim canım

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 409 göst.
13 Ağustos 2019 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Bşra. (25 puan) sordu
0 oy
0 cevap 47 göst.
0 oy
3 cevap 97 göst.

651,236 soru

3,428,208 cevap

4,260,720 yorum

184,071 üye

...