0 oy
168 göst.
Doğum kategorisinde (84 puan)

Kızlar merhaba dün bir post açmıştım sancım var diye. Bugün doktor kontrolüm vardı gelir gelmez kendimi buraya attım. Öncelikle iki hafta önce bebeğim baş gelişti ve bugün döndüğünü makat gelişli olduğunu gördük bu yüzden vajinaya attığı tekmelerin canımı yaktığını söyledi doktorum. Sancımı anlattığımda ise beni nstye bağladı ve nstde hafif kasılmalarımın başladığını söyledi.  8 saatte bir çiğnemem için bir hap yazdı kasılmayı engelleyecekmiş. Bu hapı kullanan varmı?  Ve uzan dinlen iş yapma sağa sola koşturma dedi iyiki kıyafetleri yıkayıp ütülemişim.  Sizce durumum ne olacak? Bebeğim haftası kilosu önden giden gelişimi güzel bir bebek bu ölçümlere göre doğarsa küveze girermi çok stres oldum benim gibi durumda olan varmı veya bu haftalarda doğum yapanlar tecrübeye ihtiyacım var. 

image

Gebelik haftası 31+0

2 Cevap

0 oy
(73 puan)
Bnm ilk gebeligimde nişanın gelmişti bebek aşağıya vuruyordu ve kasilmam çöktü yürürken zorlanıyordum Dr gittim erken doğum riskin var dedi progestan ve iğne verdi sonra çocuk doğmak bilmedi 40+3de günü dolduğu için kendim gittim hastaneye bebekte hafiften vurmaya başlamıştı aşağıya dedim günü dolmuş nasılsa sezeryanla doğurdum.dr verdiği ilaclar gerçekten iyi geliyor ağır iş yapma dinlen Dr tavsiyelerine uy bnce Allah sağlıcakla kucağına almak nasip etsin inşallah.
(84 puan)
Amin inşallah allah razı olsun içim rahatladı biraz teşekkürler
-Reklam-
0 oy
(1,571 puan)
Canım tabletleri kullan. Ben sancilarimi kimseye söylemedim 26. Haftada. 1 gece öyle kivrandim. Ertesi gün 4 cm açılma vardı. Hemen bahsettiğin ilaç serumlar iğneler durduruldu ama kese delinmişti. 33 e kadar dayandık. 4 kez ciğer geliştirici vurdular. Ama yinede ise yaramadı. Entube edildi. Şimdi 4 yaşında çok şükür ama gel bide bana sor. Hastalıklardan kurtulamadı hala . Dr unu dinle mutlaka. Yıllarca okuyup onlarca gebe ile ilgileniyolar. Sen ve senden kötü çok gebe ile karşılaşıyorlar. Kötü olan hiç bir ilacı vermezler. Dr undan eminsen tabi. Ben 5 yıldır aynı Dr a gidiyorum. 2. Doğumumu yaptım. 
(84 puan)
Bana sadece çiğnenecek hapı verdi iğne falan yazmadı umarım o kadar şeye gerek kalmadan haftamızı tamamlarız. Allah size bağışlamış yavrularınızı sağlıklı uzun ömürleri olsun

651,756 soru

3,430,187 cevap

4,262,840 yorum

184,212 üye

...