0 oy
232 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (1,038 puan)
Yumurtlamadan sonra 10. Gün bugün sabahtan beri kahverengi ve pembemsi lekelenme şeklinde kanama gördüm. Belim çok ağrıyor adet olacak mışım gibi. Yine mi olmadı diye çok sıkıldım bugün ki büyük ihtimalde olmadı. Yumurtlamayi çok net görmüştüm oysaki. Yumurtlamadan 10 gün sonra bu şekilde lekelenme bilemedim. Yaşayanlar nasıl yasadniz yerleşme kanamasını. 

3 Cevap

0 oy
(4,752 puan)
Adetten 5 gün önce 2 gün kahverengi pembe leke şeklinde geldi. Bir iki damla kadar. Sonra tık diye kesildi. Yerleşme kanaması 3 günü geçmiyor. 3 günde kesilirse test yaparsınız.
-Reklam-
0 oy
(57 puan)
Canım adet sancısı gibi sancı ve kahverengi leke hamilelik belirtisi gidip kan tahlili ver çıkar ben yerleşme kanaması yaşadım hemen doktora gittim bana hap ve ilaç verdi o yüzden ihmal etme derim yarın doktora git bence 
0 oy
(894 puan)
Canım bu konuda sanırım en tecrübelilerden olabilirim.. Başımdan 3 hamilelik geçti ve şuan 4. Kez hamileyim.. Bir tane sağ doğumum var hayırlısıyla Allah nasip ederse ikinci bebeğimi bekliyorum..

İlk hamileliğimde adetime 6 gün vardı açık pembe renkli sadece tuvalette peçete ile sildiğimde gelen ufak birşey vardı.. İki gün çok sık olmamakla birlikte bu kanama oldu daha sonra kesildi..

İkinci hamileliğimde yine adetime bir hafta falan vardı ara kanamam oldu.. Onun rengi bu kez daha koyuydu ama bordo ya da kavrenegi falan değildi açık kırmızı diyeyim.. Miktar olarak da çok değildi lekelenme gibi birşeydi.. Bu da yanlış hatırlamıyorsam 3 gün sürdü ben adet olacağımı düşünmüştüm.. Ama yine kesildi sonradan..

İlk iki bebeğimi maalesef kaybetmiştim ve üçüncüye doğumdan sonra hiç adet olmadan hamile kaldım.. O yüzden adetime kaç gün vardı bilmiyorum ama yine aynı tarz kanamam oldu.. Kırmızı renkli ara ara gelen lekelenmeler şeklinde devam etti ben adet oluyorum sandım ama o da kesildi.. Bunlar olurken beraberinde herhangi bir ağrı sızı olmuyor bu arada.. Daha sonra adet olmayınca sürpriz bir gebelikle karşılaştık..

4. Hamileliğimde de adete 4 gün vardı bir kereliğine mahsus yine kırmızı bir lekelenmem oldu.. En fazla miktar ise bu son hamileliğimdeydi baya peçeteye kan gelmişti iki üç kez silip kontrol ettiğimde ger defasında kan görmüştüm ama aynı gün içinde tekrar hiç gelmediği gibi daha sonrasında da gelmedi..

Umarım yardımcı olmuştur.. Allah gönlünüze göre versin inşallah.. 
(1,038 puan)
Cevabın için çok teşekkür ederim. Amin inşallah canım. Benim adetime 4 gün var. Yerleşme kanaması dediğin gibiyse benimki değildir öyleyse umutlanmıyım boşuna. Çünkü bir kaç damlanın dışında 3 4 saatte bir peçeteyi dolduracak kadar oluyor.  Yumurtlamaya göre hesapladigimda adetime 4 gün var çok erken başladı bu kanama eğer adetse de kafam karman corman
(894 puan)
Hayırlısı olsun canım inşallah gönlüne olur.

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 9,106 göst.
0 oy
3 cevap 173 göst.
0 oy
4 cevap 164 göst.

651,271 soru

3,428,355 cevap

4,260,875 yorum

184,087 üye

...