0 oy
303 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (45 puan)
İlk doğumum 10 ay önce oldu sezeryan olarak şimdi ikinciye hamileyim doğum olacağı zaman 30 yaşıma girmeye 1 2 ay kalıyor olacak tüplerimi başlatmak istiyorum özelde bağlıyorlar mı acaba yaptıran var mı 30 yaş altı 1 2 çocuktan sonra? 
Gebelik haftası 15+4

7 Cevap

0 oy
(511 puan)
Benim doktorum bana ikinci çocukta sormuştu 27 yaşındaydım istemedim şuan 1 ay var üçüncü sezeryanima sordu bağlayacak miyiz diye bende evet dedim tuplerimimi aldirsam baglatsanmi kararsızım 36 yaşındayım bunda bile yaş riskiyle uğraştım daha kaldıramaz bünyem kızı bulsam iyi olurdu ama olsun rabbim bunlsra sağlık uzun ömür versin inşallah 3 erkek anası olarak yorgunum  
(780 puan)
5 sezareyn olanlar var.yasin 27 kapatma canim.4 sene sonra 4 yap kiz olur belki .yumurtlamada ince iliskiye gir buyuk ihtimalle kiz olur.madem kiz bulsam diyorsun icinde kalmasin derim.
(511 puan)
Benim yaşım 27 değil canım 36 Nisan'da 37 olucam biri 12 diğer 8 buçuk arada çok yaş var Allah bunlara ömür versin inşallah kız diye diye futbol takımı kurucam :)2 de kürtaj ikili testte yaş riskim çıktı 1 ayım kaldı herşeyi normal ama yinede bı korku var Adaklar adadım oyle korktum yani bu hamileliğim burnumdan geldi dahada kaldiramam
(780 puan)
Her pardon 27 sandim.Tabiki once saglikli.olsunlarda.Siz tabiki en doğrusunu biliyorsunuz.39 yasim var 2.gebelik  ama goz sagliginm.icin 3.gebelik zaten yasak yasimda  var kapatmak istiyorum.oglani kizi yok bacim sgalikli olsunlar.banada yas riski dediler sivi aldiralim dediler istemedim.ama korku var tabi inslalah sag salin kucagimiza aliriz
-Reklam-
0 oy
(520 puan)
Benim bildiğim  devlete yapıyorlar amauc üstü olanlara fakat özelde de ek ücret isterler diye düşünüyorum, bende üçüncüyü hamileyim bazen acaba baglatsam mi diyorum günah olduğunu öğrenince vazgeçtim artik
(18 puan)
Günah yazdığınız için konuya dahil olmak istedim egerki yaşıyacağınız hamilelik size bı sıkıntı hayatı bibonem tasiyacaksa bunda hiçbir günah yoktur tabi eş iznini almak şartıyla.
0 oy
(225 puan)
Bence baglatmayin daha gencsiniz belki ileride bir tane daha istersiniz benim annem 42 yaşında bir kardes getirdi bize ben evliyim şimdi benim kardeşimle oğlum beraber oynuyorlar çok güzel sevimli annemle babam çok cok mutlular iyiki diyorlar yani :)
(894 puan)
Yaaa kıyamam onlara şimdi alakasız öylesine konuya bakıyordum bi hayal ettim çok tatlı geldiler :) dayı yeğen ama arkadaş gibi falan biraz enteresan ama sevimli :) bu arada dayı yeğen yazmışım nedense belki de teyze yeğendir.. :)
(225 puan)
Oğlum 3 dayısı 2 teyzeside 7 yasinda bir araya geldiklerinde çok güzel vakit geciriyorlar  :D
0 oy
(894 puan)
Tabi tercih sizin ama ileride fikriniz değişirse üzülürsünüz belki.. Spiral taktırmayı düşündünüz mü?? Gerçi onla da hamile kalınıyor diyorlar bende spiral düşünüyorum ama neye güvencez şaşırdık.. 
0 oy
(780 puan)
Yasin az canim.saglik tehkukesi yoksa esle aranda sorun yoksa kaoatma derim .beni. Hem yas riskim hem goz sagligi yuzunden kapatayim diyorum onada cesaretim yok.
0 oy
(3,565 puan)

Ablam üçüncü sezeryandan sonra bağlatti dördüncüsünu doğurdu çok riskliydi çok şükür şimdi dört yaşında çocuk tüpleri bağlı hamile kaldı 

0 oy
(11 puan)
Merhaba bu yolun donusu yok sadece cocuk istemediginiz icin bu duruma karar vermeniz yanlis kaldi ki yasiniz daha cok genc.. Allah korusun ileride cocugunuzda hastalik olursa kardeslerden gen isteniliyor olan kardes uymayabiliyor sirf bu gibi durumlarda hic cocuk dusunmeyip cocuk olsun diye dua eden insanlar var..korunun.Rabbim her seyin hayirlisini,sagliklisini nasip etsin.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 731 göst.
0 oy
10 cevap 1,209 göst.
0 oy
3 cevap 183 göst.

650,093 soru

3,423,689 cevap

4,255,642 yorum

183,728 üye

...