0 oy
196 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (10 puan)
kapalı
Kızlar merhaba 12+0 olduk bugün ancak yumurtalıklarımda ağrı var üşütmüş olabilir miyim ? Bir de adet olmamak dışında hicbir gebelik belirtim yok yahu aşerme vs gibi .. cok ilginc degil mi bu durum ? 
Gebelik haftası 12
Kapatılma nedeni: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

4 Cevap

0 oy
(2,110 puan)
Illa kusma aserme olacak bisey yok. Ben ogluma hamileyken hic bir belirtim yoktu. Ama bu gebeligimde oldum dirildim diyebilirim :) her hamilelik farkli olur. Kasiklarda agri normal rahim genisledigi icin. Kanama siddetli agri olmadikca bu sekilde agrilar her donemde olabilir.
(10 puan)
teşekkür ederim Elif hanım bugün başladı kasık ağrısı da tedirgin oldum
-Reklam-
0 oy
(894 puan)
Üşütmüş de olabilirsin hamileliğin verdiği bir sızı da olabilir.. Bazen olabiliyor o ağrılar tabi ama şiddetli değilse normal kabul edilebilir..

Onun haricinde ne mutlu sana ki mide bulantısı falan çekmiyorsun e daha ne olsun :) her hamilelik bir değil bazıları senin gibi şanslı oluyor.. Bu arada hayırlı olsun bebeğiniz.. :) 
(10 puan)
ya tedirgin oldum iceride bebek var sonucta degil mi
(894 puan)
Kız niye tedirgin oluyorsun var tabi bebek :) Dertsiz başına dert arama  tadını çıkar :)
(10 puan)
Haklısın ya  teşekkür ederim
0 oy
(16 puan)
Canım bende de hiçbir belirti yoktu sadece sabahları bulantım çok oluyordu onu da kullandığım demir ilacına bağlıyorum. Her hamilelik ayni olmuyor zaten biri çok fazla belirti hissederken biri hayatına normal bı şekilde devam edebiliyor. Ama ağrı için bir doktora görün istersen bende öyle birşey oldu mu hiç hatırlamıyorum belki ciddi bişey olabilir için rahat eder en azından.
(10 puan)
Ben henüz demir kullanmiyorum ctesi doktora gidicez o zaman vericek.galiba ağrı da anlık oluyor ya sanırım normal bi durum olsa gerek
(16 puan)
Benimde bir dönem olmuştu o ağrılar. Kasıklarımda anlık soğuk bir ağrı saniyeler içinde geçiyordu ama 12. Hafta mıydı emin değilim canım o yüzden muhakkak Dr a gittiğinde sor bunu normal mi diye
(10 puan)
Ctesi doktora gidicem.canim sorarim mutlaka tesekkur ederim
0 oy
(63 puan)
Soğuk almışsın sıkıntı olsaydı ayakta duramazdin özelikle ayakları sıcak tut ve karnını sıcak su bile ılık olsun içerken dikkat et kendine bu haftalarda normal sıkıntı yapma boş yere bı sıkıntı olsaydı lekelenme şiddetli ağrı olurdu boş boşuna sitres yapma bebeğini hayal et gül mutlu ol 

İlgili bir soru bulunamadı

652,306 soru

3,432,487 cevap

4,265,427 yorum

184,368 üye

...