+2 oy
318 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (1,402 puan)
kapalı
3 dusuyun ardindan hamile kaldim ve cok bilmis uc tane ayri ayri doktorlar bana bu da dusecek bos gebelik gel kurtaj ol falan dediler. Bende tabi bu sure zarfinda Rabbime yalvardim bolca dualar etdim. Felak Nas Ihlas Fatiha Ayetel kursi Salavat Kadir suresi bunlar cok etkili dualar hepnize rahat dogum icin hamile kalmak icin hamileliyinizin saglikli ilerlemesi icin kisacasi tum dileklerimiz icin tam inanarak okumanizi tavsiye ederim. Uzun oldu hakkinizi helal edin. Sonuc olarak 6+6 haftalikkwn bos gebelik teshisleri 8ci haftamizda yanlis cikti ve bebeyimin bu gun kalp atisini da dinledim. Demem oki doktorlar en iyisini deyip de gozu kapali guvenmeyin hickimseye. Bolca arastirin deneyimlerden yararlanin. Bana oyle soyleyen doktorlarin hepsine de birer birer hesap sorucam. Bekleme suresi diye bisey var. Bu sure zarfinda kurtaji desteklemeleri hic hosuma gitmedi.Rabbim hepinize hayirli saglikli evlatlar nasib etsin insallah.
Gebelik haftası 8
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

5 Cevap

+1 oy
(222 puan)
Hayırlısıyla al kucagina canım bu doktorların kürtaj merakı sürekli yok testlerde down sendromu yok engelli vs vallahi hiç inanmıyorum her şey Allah'tan ablamın bebeğine herşeyi soylediler resmen aldirsin diye taramalarda yüksek risk çıktı çok şükür şuan bebeği bir haftalık ve gayet eli yüzü düzgün sağlıklı her şey DUA❤️❤️❤️
(1,402 puan)
Aynen kuzum:)
-Reklam-
0 oy
(271 puan)
Canim sagsalim kucagina bebegini almayi nasip etsin Rabbim ..cok sevindim
(1,402 puan)
Allah razi olsun kardesim. Hepimize insallah:)
0 oy
(1,068 puan)

Senin adına çok sevindim cnm gözün aydın olsun rabbim kucağına da almayı nasip etsin inşallah <3

(1,402 puan)
Insallah Allah razi olsun hepnizden. Cok tesekkur ederim:)
0 oy
(13 puan)
yeniden gösterildi
Gözün aydın olsun canım Allah'a sağlıklı kucagınıza almayı nasip etsin inşallah 
(1,402 puan)
Cok sagolun:)Allah sizdende razi olsun
0 oy
(1,003 puan)
Ya cok sevindim..❤saglkla mutlulukla gelsin minik
(1,402 puan)
Insallah Rabbim her kesin gonlundekini en hayirli zamanda nasib etsin insallah

İlgili sorular

651,509 soru

3,429,327 cevap

4,261,852 yorum

184,139 üye

...