0 oy
109 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (73 puan)
yeniden gösterildi
Kızlar süt nasıl geri gider yani bir anda nasıl kesilir süt ne yapılırsa süt tamamen biter
Kapatılma nedeni: Doğum sonrası konularını sol üstteki menü kısmından gebelik dışı soru-sohbet bölümünde açınız.

1 cevap

0 oy
(3,685 puan)
Bebek emmezse, sağılmazsa... Bir de ilaçları var. Siz yeni doğum yapmadınız mı? Sütünüzün kesilmesini mü istiyorsunuz? Ben doğum yapalı 7,5 ay oldu. Bebeğim emmedi ve ben 7,5 aydır sağım yapıyorum. Hiç mama almadı oğlum. Lütfen anne sütünüz varken mamalara güvenerek bebeğinizi mamalarla beslemeyi düşünmeyin. Anne sütü bebek için mucizedir.  Emmiyorsa siz de sağın. Mama ile beraber gidecekseniz dahi mutlaka anne sütü alsın çocuk. Emzirme danışmanına gidin. Kış mevsimine giriyoruz. Pişman olursunuz.
(73 puan)
Kendim için sordugumu nereden biliyorsunuz? Evet yeni dogum yaptım ben hatta 40ım bile cıkmadı emziriyorum cokta severek emziriyorum hemen insanları yargılamasın olmaz değil mi ister mama veririm ister emziririm bu kimseyi ilgilendirmez mamayla beslemeyide düşünürüm maşallah ahkam kesmek ne kolay
(5,693 puan)
Bikac gun onceki pistuna yazdim canim az önce.mama hazirlmak daha zor.ben sanrediyorum vapla q5 16 aylik olup kayi gidayla kndini doyurana kadar.
(3,685 puan)
3 gün önce açtığınız "Hiç emmeyen çocuk" postunuza dayanarak :)

Ben gayet kibar bir üslupla gerekeni yazdım. Ortada ne bir yargılama var ne de bir kınama. Sadece Anne-bebek sağlığını önceleyen bir vatandaş olarak doktorların bana verdikleri bilgiler doğrultusunda bildiklerimi yazdım. Siz öyle zannediyorum ki -sebebini bilemediğim bir suçluluk psikolojisiyle- savunmaya geçtiniz. Böyle şeylere gerek yok :) Yetişkin bir insansanız doğru iletişim kurmayı da bilmelisiniz. Bebeğinizle mutluluklar.
(73 puan)
3 gün önceki postumdan sanane. Tamam akladın kendini en "anne" sensin sen dünyanın en iyi annesisin iletişim kuramıyorum evet rahatladın mı çok suçluyum şuan savunmaya geçtim hemen eyvah sen söylemesen anlayamazdım ya git kardeşim git yazma bana cevap verme postlarımı okuma sen zaten lohusa psikokıjısındeyım senin gibi trk anne kendisi sananlarla ugrasamam
(3,685 puan)
Git destek al o zaman. Lohusalık depresyonu yaşıyorsan da duymak istemediğin cevaplar alacağın postlar açma gebelik uygulamasında.
(73 puan)
Sorunlu musun sen ya sanane desteğimden senin gibi çok bilmişler yazmasın yeter bir desteğime karısmamıstın
(73 puan)
Duymak istemediğim bişeyde yok sanane der geçerim senin gibilerde önceki postlarımdan hayat hikayemi cıkardıgını sanır
(3,685 puan)
Üzgünüm, sorunlu olan sensin hayatım. Allah şifa versin.
(73 puan)
Tamam he benim seni gidi düzgün anne şimdi uzak dur hadi
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 81 göst.
0 oy
4 cevap 216 göst.
12 Temmuz 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Slma_selma (109 puan) sordu
0 oy
5 cevap 317 göst.
6 Şubat 2022 Hamile Kalamama kategorisinde Melisa18 (85 puan) sordu
0 oy
7 cevap 373 göst.

651,254 soru

3,428,305 cevap

4,260,829 yorum

184,082 üye

...