0 oy
196 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (255 puan)
kapalı
Kızlar şimdi anlatacağım olay baya karışık ama yardımınıza ihtiyacım var. Eşimin iki amca oğlu kavga ettiler geçen sene birinin adı ali diğeri hasan ali hasan-ı bıçaklayarak öldürdü. Ben daha yeni doğum yapmıştım 3gun falan olmuştu isim olarak ben ali miran istiyordum bu olaydan dolayı aliyi koyamazdım mirani da tek kocam istemedi. Emrivaki yapıp adını hasan koydurdular. Sonra bu alının hanımı doğum yaptı bi oğlu oldu adını miran koymuş (biz onlarla görüşmüyoruz bu olaylardan dolayı) ve ben mirani çok istiyorum isim olarak şimdi yine hamileyim ve bi oğlum daha olacak ve hala içinde miran ismi var ama koyup koymamak beni çok arada bırakıyor. Iki ailenin aradı çok kötü çünkü bide aynı sülaledeniz gözüne sokar gibi olmak istemem acısı var çünkü herkesin ne yapabilirim siz olsanız ne yapardınız?
Gebelik haftası 19+3
Kapatılma nedeni: İsim tavsiye soruları sohbet alanında sorulması gerekmektedir. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

2 Cevap

0 oy
(107 puan)
Yani senin kararın ama bence hoş olmaz. Miran güzel isim ama başka bişeyde koyabilirsin maksat araya daha fazla laf söz girmesin. Hem aynı ailede iki Miran , bilemedim şimdi 
(255 puan)
Bende o arada kalmaktan korkuyorum iste olmazsa vazgeçeceğim napim kısmet değilmiş demkki
-Reklam-
0 oy
(394 puan)
Mihran koyabilirsin istersen
(255 puan)
O olmayacaksa yakın isimde koymam ya boşver vazgeçeceğim napim

İlgili sorular

0 oy
56 cevap 994 göst.
0 oy
3 cevap 121 göst.

651,981 soru

3,431,055 cevap

4,263,774 yorum

184,271 üye

...