0 oy
141 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (190 puan)
Hayırlı aksamlar.. 

Belimdeki omurlarda yaklasik bir bucuk sene once bir oynama olmustu. Suanda 28 haftalik oldum elhamdulillah. Ama belimde cok ağrı var, adimlarimi zor atiyorum. Bugun doktora gittigimde durumumu acikladim ve normal doguma engel olup olmadigini sordum. Cunku her anne adayi gibi bende normal dogum istiyorum. Doktor da suan icin hersey normal gozukuyor ama bisey soylemek icin erken dedi fakat omurlarinda oynama varsa biraz sıkıntı olabilir normal olmasinda dedi. Yani zorlandiginda blok olabilir gibi konustu. Boyle bir durum yasayip ya da belinde herhangi bir rahatsiz olduğu halde normal dogum yapan var mi ? 

Rabbim hepimize hayirli doğumlar, hayirli evlatlar nasib etsin. Cevaplariniz icin simdiden cok tesekkur ediyorum. 

2 Cevap

+1 oy
(2,905 puan)
Benim riskli gebeligim vardi ama ona ragmen doktorum 20den sonra gunluk 10 dakika vucudu esneten egzersizler yap demisdi ve 30dan sonrada yarim saat yuru ben su an 38im hic ne bel agrisi ne bacak nede baska bir agrim.yok cok sukur vuucud gunden gune deyisiyor bebek buyyor rahim.bel cok normal ama egzersiz vucudu guclu tutuyor ve agrilari haifletiyor 
(190 puan)
Evet ben maalesef yoğunluktan dolayi bu zamana kadar ne egzersiz yapabildim ne de yuruyus biraz bunun da etkisi var ağrilara. Cok tesekkur ederim cevabiniz icin, Allah razi olsun.
(2,905 puan)
Rabbim sanada guc kuvvet versin agrilarin gecsin canm Zamanind haayrli dogum yapasin insalla
(190 puan)
Amiin, amiin cook tesekkur ederim. Rabbim hepimizin yardimicisi olsun canim benim
(2,905 puan)
Amin insallah
-Reklam-
+1 oy
(206 puan)
Doğum yapmama 8 hafta kaldı, benzer bir durumdayız. Benim omurgamda 15 tane platin var. Kadın doğum doktorum normal doğumda zorlanacağımı ve sıcak bakmadığını, ortopedi doktorum ile konuşup görüş almam gerektiğini söyledi. Ortopedi doktorum ile görüşüp doğuma o şekilde karar vereceğim. İsterseniz sizde bir ortopedi doktoru ile görüşüp o şekilde karar verin.
(190 puan)
Evet haklisiniz bende dusunmustum bunu. Size de cok gecmis olsun Allah sifa versin. Hakkimizda en hayirlisi nasib olsun..
(206 puan)
Amin inşallah

İlgili bir soru bulunamadı

653,306 soru

3,436,387 cevap

4,269,846 yorum

184,628 üye

...