0 oy
233 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (20 puan)
kapalı
Kızlar isim karar verildi fakat hangisi önde durunca güzel duruyor bilemedik öneri LÜTFEN  cvplarinizi bekliyorum 
Gebelik haftası 30+6
Kapatılma nedeni: İsim tavsiye soruları sohbet alanında sorulması gerekmektedir. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

6 Cevap

+1 oy
(894 puan)
Anladığım kadarıyla Cemile bir büyüğünüzün adı ve gönül yapmak için kızınıza koyacağınız bir isim :)  Siz ona zaten bir ismiyle hitap edeceksiniz ya da isterseniz iki ismiyle hitap edin ki uyumsuz isimler hitabı zor sanmıyorum sizinde iki isim kullacağınızı.. Ama dışarıda, okulda her yerde her zaman ilk başta hangi ismi varsa o isimle hitap edilecek.. O yüzden siz Elisa diye seslenecekseniz başa Elisa ismini koyun.. Eğer Cemile diyecekseniz başa Cemile ismini koyun..

 Zaten bu iki isimlerden bir tanesi aralarında söylem kolaylığı ve iyi bir uyum olmadığı takdirde sadece kimlikte yazılı olarak kalıyor..Yani fazladan, çoğu zaman herkesin bilmediği ama aslında kimlikte yazılı olan bir isimden ibaret oluyor.. O yüzden ben gereksiz bulanlardanım ama sizin tercihiniz sizin bebeğiniz.. Ona nasıl hitap etmek istiyorsanız başına o ismi koyun bence.. Sağlıkla kavuşun inşallah :) 
-Reklam-
0 oy
(83 puan)
İkisi yanyana çok uyumlu değil ama Elisa Cemile daha iyi 
0 oy
(2,905 puan)
Kuzum isimler hic uygun gozukmuyor hani kalp kirmak istemiyorum asla ama guzel isimler bula bilirsin 
0 oy
(248 puan)
Elisa tek basına daha güzel 
0 oy
(58 puan)
Benimde 30+5 gebeligimiz aynı kizlarimda kardeşine elisa koyacak . imkanınız varsa Cemile koymayın uyumlu değil  .herkesin kendi Fikri ama eski isim yanına yeni isim hiç hoş durmuyor çocuklarda büyüyünce rahatsız oluyor 
0 oy
(394 puan)
Elisa degil de lisa daha iyi cemile Lisa

648,303 soru

3,417,177 cevap

4,247,910 yorum

183,261 üye

...