0 oy
104 göst.
Doğum kategorisinde (520 puan)
Yeni doğum yaptım bebeğim kuvozde şuan süt sagiyorum ama hep sol göğsüm sert içi sanki bosaltilmamis gibi birde ötekine göre daha küçük, üçüncü gebeligimde ucundede yaşadım aynı şeyi birde gözenekleri daha az süt çok gibi ama gelmiyor gibi buyuzden iki kızımda sol gohsu bıraktılar sağ göğsü emdiler hep

4 Cevap

0 oy
(203 puan)
Hayirli olsun oncelikle saglikla buyusun ins bebeginiz.. sut kanallariniz tikanmistir sut kanallari emdikce acilir psikolojik olarak size oyle geliyor olabilir yada tek olan gogsunuze agirlik verdiginiz icin digeri kucuk geliyor olabilir sut her iki tarafta esit miktardadir ve bebek emdikce cogalir..gogus masaji yapmaniz gerek gogus ucunuz yoksa sagin aksi durumda size sıkınti yaratir agri sitma yapabilir cok gecmis olsun.
-Reklam-
0 oy
(65 puan)
Genel cerraha görünmede fayda var derim benim akrabanın başına geldi. Göğsünde sertlik vardı emzirdigi için olabilir diye gitmedi doktora daha sonra koltuk altına da ağrı yapmaya başlayınca gitti. Çok yayılmış kanser o göğsünü aldılar. Tedbir tedbirdir bir doktora görünün bu beni çok etkilemişti çünkü.
0 oy
(183 puan)
Göğsüne masaj yap hafiften. Kanallar tıkanmış olabilir. Rabbim tez zamanda bebeğine kavuştursun
0 oy
(4,752 puan)
Mastit olmuşsun. Kavanoza sıcak su koyup göğsünü sal içine tutabildigin kadar tut sonra çek. Defalarca tekrarla sonra sağ. Duşta sabunla masaj yap. Sıcak suda yıkan. 

651,345 soru

3,428,661 cevap

4,261,155 yorum

184,105 üye

...