0 oy
359 göst.
Doğum kategorisinde (61 puan)

Erkek Bebeginizi dogdugu zaman sünnet ettiren var mi 

7 Cevap

0 oy

Ben ettirmeyi düşünüyorum galiba 1-2 haftalıkken daha kolay olur diye düşünüyorum

-Reklam-
0 oy
(130 puan)

ben ettirmiştim oğlumu, ama şöyle: dedim dünyaya gözünü açar açmaz bi de kesilmesin, biraz bekleyelim:) tam 30 günlüktü olduğunda, ilk bir ay yeni doğan sünneti diye geçiyor, o yüzden bir ayı da geçirmeyin. ne sargı ne dikiş, ne acı acayip kolay oluyo, her altını açtığında göz merhemi teramisini boca ediyosun pipisinin üstüne okadar farklı hiç birşey yapmıyosun, temizlik açısından da çok iyi, sonradan travma da olmaz çocuğa. 

0 oy
(896 puan)

Dogunca degilde 3 aylikken falan yaptirdim oyle hatirlirliyorum bu bebegimide oyle yapmayi dusunuyorum dogunca erken gibi geliyor gobek bagi sunnet yeri iyi etmek zor olabilir

0 oy
(147 puan)

Biz de çok istedik çok heveslendik ama sarılık oldu ve kalbinde bi sıkıntı vardı. Ama yine de kardiyolog izin verdi ve 6. Ayında yaptırdık. O bile inanılmaz rahat oldu, iyi ki yaptırmışız. Yenidoğana yaptırmayı daha çok tavsiye ediyorlar tabi. 

0 oy
(40 puan)

Cnm bende dusundum ama 7. Gunden once yaptirmayim diyorlar iyi degilmis

0 oy
(557 puan)

Biz 28 günlükken yaptırdık pipisi sismisti iltihap olmus cok ağlıyordu her cisini yaparken.  Dogar dogmaz yapmiolar bnce. Bi dunyaya alissin bakalım 1 aylikken yaptırın.  Gercekten iyilesmesi cok kolay oluyor. Cocuk cerrahisi daha erken demisti bizde hamile iken bobrek genislemesi var deyince ultrason istedi 6 mm mis ondan bi sknti olmaz dedi ben istiyorum dedim gun verdi 15 dk surmedi . Beni iceri almadılar aglamamis bile.

0 oy
(448 puan)

Canim bende Oyle düşünüyorum dogunca yaptircaz insallahh 1 ay icinde cok rahat oluyo hemen iyilesiyo diye duydum büyüyünce korkmasin

644,079 soru

3,401,902 cevap

4,229,174 yorum

182,149 üye

...