0 oy
854 göst.
Doğum kategorisinde (8 puan)
kapalı
düşük yapmak için ne yapmam gerekiyor kızlar istemediğim gebeligim oldu .
Gebelik haftası 15 +3
Kapatılma nedeni: Platformun amacına uygun olmayan konularda post açmak yasaktır.  Burası hamile veya hamile kalmak isteyen kadınların platformudur.

7 Cevap

+5 oy
(106 puan)
Lütfen buraya böyle şeyler yazmayın ya gerçekten çok acı verici. O kadar çok anne olmayı bekleyen var ki. Rabbim veriyor siz ise neyse. Kusura bakmayın böyle tepki veriyorum diye ama yanlış geliyor yani. Ya da kusura bak ya .İstemiyorsan o işide yapmasaydın ya da o kadar korunma şekli varken biri bile mi aklına gelmedi gerçekten?
(106 puan)
Rabbim en kısa zamanda kucağına almayı nasip etsin. Sağlıkla büyüsün inşallah.
(4 puan)
Amin inşallah
(88 puan)
Çıldırıyor insan ya! Bir de buraya gelip akıl istemeleri yok mu! Madem bebek istemiyorsun o zaman tutacaktın şeyini!
(12 puan)
Bence bu kadının canı sıkılmış buyle bı post açmış millet ne yazacak diye çünkü hiç bir kimsenin burda ona bebeği nasıl düşüre bilir diye akıl vereceğini oda sanmiyordur buyle bi zihniyet olamaz.. kim cinayete ortak olmak isterki.
(492 puan)
canim bitanem bebegim olmaz boyle iki cocugumada hasta ozurlu biride hayati tehliken var olursun dedi ler kaldirMazsin hastaliklarimdan dolayi oleceksemde yavrum icin oleyim dedim yapma kurban oldugum bebege kiyilirmi vebaline girme gunahina girme her ne sikintin varsa bebek imtihan icin gelmistir kurban olayim elini ayagini opeyim yapmayin kiymayin kalp atislaei baslamis hareketlenmis bir bebegi almayin hatta bebek almayin o bebek oldurdugunuzde karninizda onun sesi cigkigi yedi kat arsi alayi titretiyor musluman kardesim olene kadar melekler sizi lanetliyor yapma musluman kardesim yapma bakamiyorsun dogur bana ver uc kizim var bide yavrum daha olur ben bakarim ama yapma be kiyma kardesim benim kiyma daha ne dim ben ne dim ki bu yorumu gorunce yuregim ağladı agladim inanki
-Reklam-
+2 oy
(3,677 puan)

O bebek artık düşmez canım :) Bebeği yaparken bu günleri hiç mi düşünmüyorsunuz? 15 hafta boyunca aklınız neredeydi. Geçmiş olsun. Yazık, böyle bir aileye doğacak çocuk... Dilerim Allah güzel kaderler yazsın o çocuğa.

+1 oy
(1,145 puan)
15 haftalık olmuşun niye yapiyosun bunu düşmez o bebek hem nasıl vebalini vereceksin onun 
+1 oy
(181 puan)
Bence karnındakini düşürme eğer çocuğun varsa direk onu öldür sonucta ikiside aynı ikiside cinayet
(298 puan)
Düşük yapmak için saçma sapan yerlere, ya da ilaçlar kullanıp kendi hayatından da olacaksa doktor kontrolünde yapması daha mantıklı. Belki size göre yanlış düşünüyorum. Benim görüşüm bu. Katılırsınız katılmazsınız o size kalmış. Birbirimizin düşüncelerini kabul etmek zorunda değiliz.
Ben olsam doktor diretmedikçe(ölecekse, mecbursam) kürtaj yaptırmam. Bebeğimden de vaz geçmem. Doktor bebeğin down sendromlu olabilir dediğinde bebeğimi öldürmeği düşünmedim. Düşünmem de. Ama benim gibi düşünmeyen insanlarda olabilir.
(242 puan)
Çok haklısın ben 8 yıl boyunca sprail le korundum eşimin haberi yoktu gizli taktırdım eşim her çocuk istediğinde olmuyorsa napım 2 tane var zaten dedim 8 yıl sonra yaşım 28 oldu son bir tane belki kız olur diye spraili çıkarttırdım 6. Ayda hamile kaldım adam artık kendinden şüphe eder oldu neden öocuğum olmuyor diye ulan olmasa iki tane olmazdı diye bende eşime söyledim hiçte kızmadı şimdi 21 haftalığız sprail de eş anlamıyor bile rahat bir korunma yöntemi
(1,035 puan)
Sizin yaptığınız gunah dinimizce. Ama sizi bu gunaha surükleyen esınız. Yoksa niye gızlı yapasınız. Ve en onemlısi 8 sene bunu sır gıbı saklamayı basarak da helal olsun. Buyuk basari Allah yardım etmıs.
(1,620 puan)
Çocuğu kürtaj la aldirmayi günah görmüyorsunuz ama korunmayı görüyorsunuz buda ayrı bir çelişki yani tuhaf
(1,035 puan)
İdrak  edememişşinz yazdıgımı kınamayınız lutfen dedım. Aldırın demedim.
+1 oy
(369 puan)
Sen ne kadar vicdansız birisin 15+3 haftalık olan bebeğine nasıl kiyacaksin Allah seni bildiği gibi yapsın o masumun ne suçu var. Burda binlerce kadın var anne olmak için uğraşıyor bende dahil 3 tane düşük yaptım kalpleri durdu anne olmak için herşeyimi veririm canımı bile veririm ama siz o kadar vicdan yoksunu bir insansınız ki birde bunu burda soruyorsunuz yazıklar olsun..
+1 oy
(263 puan)
Ya neden cidden neden ben iki haftadır bebeğim düşmesin diye yatıyorum her yolu deniyorum beni bırakmasın diye siz neden istemediğim bebek diye onu atmaya çalışıyosunuz. Asla kimseyi yargılamak istemem bunlar bizim hakkımız değil ama şuan ben bu durumdayken hassasken böyle bir konu görünce yazmadan duramadım 
0 oy
(246 puan)
Bu haftaya kadar beklemeseydin keske ilk basta verseydiniz bu kararı kocaman olmus bebek nasil düşer ....

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 92 göst.
0 oy
3 cevap 90 göst.
0 oy
11 cevap 1,046 göst.
0 oy
3 cevap 252 göst.

650,355 soru

3,424,688 cevap

4,256,905 yorum

183,781 üye

...