0 oy
62 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (93 puan)
Kızlar ben bu hafta perinatolijiden randevu aldım Kırklarelinden gidecem detaylı ultrason için ama gittiğim gün alır mı yoksa daha sonra git gel yaptırırlar mı ya da hani muane edipte detaylıya gerek yok der mi ve ücret ödediniz mi? Ödediyseniz ne kadar ödediniz?

2 Cevap

0 oy
(135 puan)
Merhaba edirneden yazıyorum once perinatolojiye cikiyorsunuz muayne ediyorlar sonra detayli ultrason icim tekrar randevu veriyorlar  oyuzden ben orda yaptirmadim birde emin degilim ama 600 lira gibi bi ucreti var diye biliyorum 
(93 puan)
Siz nerede yaptırdınız eğer öyleyse ben ekole giderim orada ne kadar acaba ve aynı gün alıyor mu gittiniz mi siz hiç
-Reklam-
0 oy
(193 puan)
Merhaba bende Kırklareli'nde yaşıyorum. Trakya Ünv hastanesine gittim. Perinatoloji de Duru hanım var ücretsiz devlet destekli bakan ancak kendisinden hiç memnun kalmadım adeta kasap, ilgisiz, saygısız ve ters bir doktor. Açıkçası ona muayene olmamızı kesinlikle tavsiye etmem onun dışında randevusuz kesinlikle bakmıyor zaten. Gittiğinizde randevu verip uygun gününe çağırıyor. Açıkçası ona muayene olmak yerine aynı hastanede ücretli bakan çok iyi bir doktor var numarasını verebilirim isterseniz ona muayene olabilirsiniz. Ücreti 150 TL diye hatırlıyorum. 
(93 puan)
Anladım canım teşekkür ederim dikkat edecem mutlaka

647,972 soru

3,415,764 cevap

4,246,220 yorum

183,149 üye

...