0 oy
217 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (195 puan)
Arkadaşlar  merhaba. Bugün kontrolüm vardı. Tam 10 haftalığım, ultasonda 11 çıktı ölçüleri.  Doktorum gelişimi güzel  ilerliyor dedi. Birde cinsiyetini öğrendim yüzde  90 kız dedi. Bu hafta erken değil mi, sonradan yanlışlık olur mu sizce kızlar. 
Gebelik haftası 10 -11

9 Cevap

0 oy
(1,402 puan)
Doktorun kendinden emin konusmus bence biraz erken cinsiyyet icin 12 haftada doktor bana erkek dedi sonra kiz cikti
(195 puan)
Çok emin  konuştu evet. Bende sasrdm.
-Reklam-
0 oy
(692 puan)
Ultrasonda farklı çıkabiliyor ileri geri sorun değil canım ama cinsiyet erken bence heleki kızlar da çok değişim görünüyor 16 ya kadar alışveriş yapma derim :)) 
(195 puan)
Tamam :))
0 oy
(782 puan)
Bence cinsiyet için erken banada ikinci gebeliğimde 11 haftada kesin erkek dedi sonra kız çıktı 
(782 puan)
Benimde iki kızım var Allah bağışlasın çocuklarımızı şimdi yeniden gebeyim 6 yıl ara koydum iki kızımda anne yeter bi erkek kardeşimiz olsun diyor kısmet sağlıklı olsunlar da Allah gönlümüze göre versin
(195 puan)
Oh maşallah. Sağlıkla alın kucaginiza insallah. Kaç haftaliksiniz
(782 puan)
9 haftalık oldum bu gün
(195 puan)
Maşallah Allah tamına erdirsin sizinde benim de
(782 puan)
Amin canım inşeAllah
0 oy
(1,657 puan)
1 hafta önde bi hafta geride olması sorun teşkil etmiyo canım.. çok erken öğrenmişsin cinsiyeti 13 haftamda bile doktorum kesin olmadığı için bi tahminde bulunmak istemedi bende ısrar etmedim tam 4 aylıkken %100 kız dedi.. doktorun kesin demediyi sürece kesin deyildir
(195 puan)
Benim diğer kızımda 15 haftalıkken söylemişti  ama bacakları hep kapaliydi.  Bunda erken soyleyince bende şaşırdım.  Bakalım hayırlısı  neyse o olsun.
0 oy
Allah Allah cinsiyet için çoook erken. 

Cihazı çok ileri iyise belki gormuş olabilir
(195 puan)
Tecrübesine guvendiğim bi doktor ama bana da çok erken geldi.
0 oy
(26 puan)
Bu haftalarda cok kesin konusulmaz canim bazen erkek cinsiyeti saklayabiliyo kız gözukuyo yada tam tersi kız bebekte kordonu gorup erkek sanabiliyolar. Benim diyetisyenimin kardesi doğuma kadar doktor kız demis dogumdan 1 ay öncemi 1 hafta öncemi ne erkek oldugunu anlamislar. Bu gibi ornekler sadece benim etrafimda bile bi taneden fazla. O yuzden kesin konusmak icin cok erken ama zaten doktorun yuksek ihtimali soylemis gerci. Sen sakın kesin kız diye erkenden alışveriş yapma en azindan 5 aylik olana kadar falan bekle derim yada unisex kiyafetler al cunku hersey degisebilir belli olmaz.
(195 puan)
Aynen cnm. Yok alışveriş yapmam  ben sadece erken soylenip doğru kalan varmı onu merak ettim. Çünkü  bende cok duydum bu tür hikayeler. Aslında çok sevndm bi kızım daha olacak die ama, asla farketmez sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun. Bakalm hayrlisi. 1 ay sonra gidince tekrar sorucam.
(26 puan)
Valla sahsen ben hep kız olsun istiyodum ama erkek oldugunu duyuncada cok sevinmistim yani ne duyarsan duy ayni sekilde mutlu oluyosun zaten :) doktorun kız demis illaki degisir diyemem ama degisedebilir dedigim gibi eger erkekse ve gizliyosa ozaman degisebir. Bizde gizlememisti erkek dedi direk ama yanilma payi illaki olabilir dedi sonraki gidisimizde bakti yine erkek ama zaten hep meydandayki bizimkinin cinsiyeti bacaklari yayip yattigi icin paşam :) Dediginiz gibi saglikli olsunlarda kiz erkek onemli degil yeterki saglikla dogsunlar insallah. Rabbim sag salim kucagina almayida nasip etsin :)
(195 puan)
Amin canm cumlemize inşallah. Oğlum  yok, erkek olursa da cok sevinirdim dediğin gibi :)
0 oy
(457 puan)
Cinsiyyet tahmininde bulunmanın kendisi hata. Bu haftadan itibaren zaten bebeğin cinsiyyet oluşumu başlıyo. 11 hafta gözükmesi gelişim güzel demek evet bendede 30 haftalik ama ultrasonda 31 gözüküyo. Bana doktorum 11+6 da kiz diye tahminde bulundu 17ci haftada tekrar gittim erkek olduğu kesinleşti o yüzden tahminlere inanmayin kendinizi kaptirmayin cinsiyyeti öğrenmek için en ideal hafta 16 hafta sonrasıdır.
(195 puan)
Aslında tahminen diye bir cümle kurmadı. Tek tek kafa gelisimine, ellerini bacaklqrini gosteriyordu. Birden ekranı buyuttu ve bu bir kız bebek yuzde 90 dedi. Ama tabi ben yinede dedigim gibi erken oldugunu dusunuyorm.  Hayırlısı olsun bakalm. Tesekkurler yorum için
(457 puan)
Hayirlisi olsun. Evet çok erken cinsiyyeti söylemek siz yinede tam emin olmak için ileri haftalari bekleyin
0 oy
(80 puan)

Benim de son gittiğime göre 11 haftalıklem bugün 13 haftalık dedi doktorum bence cinsiyetlere pek güvenmeyin kuzenime doğumuna kadar erkek dediler kız doğurdu Hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah inşallah <3

(195 puan)
Amin cnm cunlemize. Evet herkes 1 2 hafta ileri yada geri sorun olmaz demiş.  Doktorum çok tecrubeli guvendigim bir doktor. Iyice baktı da soyledi ama tabiki bana da cok erken geldi. Hayırlısı bakalm.
0 oy
(894 puan)
Canım öncelikle bebeğin hayırlı olsun :) usg de 2 hafta ileri de görünebilir anormal bir durum değil bu.. Cinsiyet için de bence de çok erken ama doktor söylediğine göre birşeyler gördü demek ki yoksa o da sana söylemek zorunda değildi.. Yüksek ihtimalle kızdır o zaman ama şuan %100 emin olmam senin yerinde olsam.. 
(195 puan)
Yok zaten yuzde 10 luk bir kapı bıraktı :) ben bi dahaki kontrolde dedigine inanirim banada çok ama çok erken geldi. Hayırlısı bakalm. Tesekkur ederim yorum için.

İlgili sorular

649,882 soru

3,422,918 cevap

4,254,775 yorum

183,679 üye

...