0 oy
124 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (36 puan)
Kızlar 9.haftadayım 6.haftadan beridir mide bulantısı ve koku hassasiyetim var.Beni en çok etkileyen kokular.Özellikle yemek kokuları, yemek yapamaz hale geldim buzdolabını bile açamıyorum artık.Bu dönemi siz nasıl atlattınız ? Maske takarak yemek yapmaya çalışıyorum oda işe yaramıyo malesef.
Gebelik haftası 9.hafta

7 Cevap

0 oy
(686 puan)
Ben sanirim 14.haftaya kadar yemek yapamamistim, kocam kendisi yapip yemisti (bulantilarimdan dolayi yemek yiyemiyordum zaten). Sen su zamani biraz daha meyveyle kuru gidayla gecirebilirsin aslinda, hic zorlama ev yemegi yiyecegim diye. Esin de birazcik basinin caresine baksin artik. 
(36 puan)
Eşim işten gelince kendisi yapıyor yemekleri.Sağolsun çok anlayışlı.Sanırım buna bi çözüm yok.İllaki vakti gelince geçiçek.
-Reklam-
0 oy
(1,657 puan)
Benim bulantı zamanlarım karpuz kavun üzüm mevsimine denk geldi şükürki.. hergün bunlardan yiyoduk bende bi tek patates haşlıyodum 
(36 puan)
Ne güzel bende sürekli meyveyle kuru şeylerle bastırmaya çalışıyorum.inşallah daha iyiye doğru ilerleriz
(1,657 puan)
Ben atlattım darısı başına.. bu dönemde sadece kendini ve bebeyini düşün ay evdekiler aç kaldı diyede dertlenme geçici bir durum herkes kendini bi şekilde idare etsin..
(36 puan)
Aynen öyle belli bir zamana kadar böyle olmak zorunda.İnşallah darısı bana olsun :))
0 oy
Bende aynı durumdayım ilk 4 ay yemek yiyemedim de yapamadim da eşime de basının çaresine bak dedim e napim elimde olan bişi değil fi mutfağa girince ölecek gibi oluyordum
(36 puan)
Aynen öyle benimde eşim işten gelip kendisi yapıyor Allah razı olsun.İnşallah kısa zamanda geçer bu haller
Geçer canım bu sefer de aşırı iştahdan doyma hissi olmuyor şu an 8 aylık hamileyim doymuyorummm :)))))))
(36 puan)
Bende o kısma geçmek için can atıyorum.böyle ne karnım doyuyor ne yediğimden anlıyorum :)
0 oy
(780 puan)
Bende koku o kadar deyildi goruntu bulandiriyordu bide o yemeyi dusunmek.14.haftamda gecti bulanti.bide istahsiz her yemeyi yemeyen kizim var evde.sevdigi yemek te bende bulanti yapiyirdu öle.öle.pişirdim.hala.soslu tavuk pişir dese.miidem kalkıyor.
(36 puan)
Ne güzell daha hafifmiş.İnşallah zamanla darısı benim başıma
0 oy
(6,097 puan)
Herkesin farklı geçiyor benim 2 hafta sürmüştü. Maske kullanıyordum ben de. İnşallah sizin de uzun sürmez 
(36 puan)
İnşallah yaa aminn
0 oy
(1,035 puan)
İlk gebelikte bu durum uzun sürüyor. 
(36 puan)
Anladım.İnşallah o kdr uzun sürmez diyelim o zaman :)
0 oy
(1,144 puan)
Ben o dönemde, eşimi ve kedimi alıp annemlere yerleştim... Mümkün değildi evde durmam... Arada annem gelip çiçeklerimi falan suladi sağolsun :) yemek işini de ilerleyen zamanda dışardan hallettik... Anneler yemek yapıp gönderdi, ısıtıp yedik vs. Ben şu an 6.aydayim ve doğru düzgün ne yemek yaptım, ne iş... Zaten serklaj da oldum, full yatıyorum...
(36 puan)
Öyle mi geçmiş olsun.Siz şanslıymışsınız.Biz eşimin işinden dolayı gurbetteyiz ailelerimize çok uzağız o yüzden benim öyle bi şansım yok malesef.Sağlıkla kucağımıza alalım miniklerimizi herşey onlar için :)
(1,144 puan)
Ahh anladım :) sağlık olsun, miniklerimizin keyfi yerinde olsun da, sınırlı gün gelip geçiyor işte :) üç ayım daha var yatarak... Sonra kosturmali günler başlıyor bizim için inşallah:). İnşallah siz de düzelirsiniz en kısa sürede... 14.haftada benim bulantılar tamamen geçmişti :) sonrasında arada bir oldu tabi ama evden tiksinme durumu yoktu en azından. Umarım sizin daha kısa sürede normale döner :)
(36 puan)
Tek miniklerimiz sağlıklı sıhhatli olsunlarda her türlü cefaya razıyız.İnşallah benimde erken biter çok teşekkür ederim

İlgili sorular

–1 oy
1 cevap 92 göst.
0 oy
3 cevap 146 göst.
5 Mart Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Fgnerv (12 puan) sordu
0 oy
3 cevap 99 göst.

653,965 soru

3,438,901 cevap

4,272,423 yorum

184,783 üye

...