0 oy
396 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (45 puan)
kapalı

image

bi tahminde bulunur musunuz nolur merak ediyorum 
Gebelik haftası 12+4
Kapatılma nedeni: Cinsiyet temalı postlarinizi sohbet bölümünden yapınız.

7 Cevap

+3 oy
(1,022 puan)
Defalarca cinsiyet postlarini buraya açmayın diye uyarıldı ama bizim insanımız anlamaz laftan . Kim nerden bilecek su göruntuden cinsiyeti . Görse görse doktorunuz söyler zaten . Bazen gerçekten saçmalıyorsunuz
(4 puan)
Bahire hanım tekrar yorumunuzu iyice bi gözden geçirin bi öyle konuşalım.  Gonca hanım içinde canım teşekkür etmene gerek yok  rica ederim sen heyecanlı olduğunu görüyor ve sabırsızlıkla kucağına almak için gün saydığını biliyorum:) hissediyorum yani oyuzden yazmak istedim üzülme olurmu hem bebeğine hem sana zarar böyle yorumlar ile ben cokkk karşılaşmışım neyseki eleştiri ye açığım ama ters tarafıma gelinmediği sürece sıkıntı yok ☺️♥️
(4 puan)
Siz ozmn ne yazdığınızı  unutmuş sunuz bahire hanım
Benim yorumumun icinde sacmalama yok okuyun bir zahmet okuyun yorumun ilk sahibi ile karistirip bana bilenmeyin. Ama size hak veriyorum dedi ya soru yapısı aynı.
(4 puan)
Tamam ama ben  sizi de o kadın ile bir tutuyor ve bırakıyorum şimdi istediğin yorumu yazabilirsin benden bu kadar sizin gibi seviyesiz insanlar ile diyolağa girmeyeceğim biraz elit olun lütfen tamam biradaha da lütfen ben dahi olsam bu kırıcı mesaj lari yazmayınız yeni anne adayıyım ben de çok yeniyim o yüzden içerlendim.ben ilk yorumu bahire hanım zanettim ama bu konuşmayı sürdürüp devam ettirdiniz ve kırıcı oldunuz sizide o hanfendi ile aynı keseye koydum.
Baba bizzat söylemediğim birşey için bilendiginizi söylediniz yanlışiniz bu. Ayrica usteki yorumda sıkıldığıniz bir durum varsa uyari verirsiniz. Bu postun altinda kanamasi olan ve asil morale ihtiyaci olan kisiye tek bir yorum yapılmamis. Onuda ben yaptim.
-Reklam-
+1 oy
(213 puan)
Sana şimdi kim tahminde bulunabilir ki:) çok minnak ve burda hiç dr yok emin ol;) internette cin takvimi felan var bu haftalarda iyle şeylere bakılabilir merak için en azından.
(45 puan)
Sadece tahmin ☺️ tşk ederim
+1 oy
(41 puan)
İnsanlarin hevesini kırmayın ya cvp vermezsnz olur biter yerden yere vurmayin hepimiz hamileyiz hepmzn duygusallgi var ama galiba bukdr acımaszca konusanlar hamile dgl eger hamile olsaydilar empati yaparlardi yargilamzlrdi yada biz insanligi unuttuk!!!!
(45 puan)
Gerçekten öyle Rabbim isteyen herkese nasip etsin ama kötü bişey yazdığımı dusunmuyorum
0 oy
(58 puan)
Benim içime kız doğdu sağlıkla al kucağına inşallah:)
(45 puan)
Ayy inşallah çok tşk ederim ☺️
0 oy
(132 puan)
Cnm burda çok küçük resimde net değil ama ama kafa yapısı Yuvarlak görünüyor kız bence 
(45 puan)
İns bende kız olsun istiyorum çok sagolun
0 oy
(782 puan)
Kafatası şekli bana kız diyor
(45 puan)
O kadar mutlu oluyorum ki yorum yapıldığında Allah razı olsun
0 oy
(45 puan)
Yazmak istedim inanın o kadar mutlu oldum ki yorumlarınıza duygulandım gözlerim doldu 3 kız kardeşim evli birinin 3 ikisinin 2 çocuğu var 6 senedir yegenlerimle anneliği anlamaya çalıştım Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin olanlarıkini bağışlasın ❤️❤️❤️

646,991 soru

3,412,284 cevap

4,241,844 yorum

182,876 üye

...