0 oy
710 göst.
Doğum kategorisinde (11 puan)
kapalı
Evet bayanlar ben doğurdum normal doğum istiyordum ama o samciya katlanamadim 10 saat çektim şunu sancıyla sadece 3 santim açılma vardı ve ilk doğum diye bana ebelerin söyledikleri belli olmaz 24 saattede dogurabilirsin 48 saattede o düşünceyle hastaneden cikisimi aldım ve özele gittim sezeryan oldum şükürler olsun oğlum sağlıklı ve iyyiz.
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

1 cevap

0 oy
(88 puan)
Kaçıncı haftada doğum yaptın. 

Hayırlı olsun ❤️
(79 puan)
Şuan suni sancı ile açılmıyor musun yavrum. Benim suyum bitmisti ona ragmen sezeryana almiyorlardi bebek riskte degil diye. Sonunda eşim başhekim e gitmis durumu anlatmış ben istegimle ve esimin sikayeti uzerine girmistim sezeryana. Çünkü benim doktorum cati muayenesi bile yapmadan direk suni sanvi vericem iyi dusun esin ailen gelir benle kavga eder bebek rsike gitmediği sürece seni sezeryanla dogurtmam dedi. Sonuc ameliyat günü olmamasina ragen. Polikinliktehastalari beklerken geldi bana sezeryan yapti
(79 puan)
Durumu anlattiginda doktor nolursa olsun seni sezeryana almam demis. Tek bir sorum var size bebeğin başına bişey gelirse bana bunun hesabını kim verecek demis.
(98 puan)
Hayırlı olsun ablam darısı bıze rısklı biraz ınsalh riski atlasmıs oluruz sag salım kucagma alırım allahım yardımcımız olsun duana talıbım
(79 puan)
Rabbim kurtarsın sag saglim çabucak al kucağına. Benim sira ikincide artik
(98 puan)
Amın sagolasın Allahım hepimizin gonlune gore versin
-Reklam-

649,279 soru

3,420,619 cevap

4,252,236 yorum

183,505 üye

...