0 oy
179 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (298 puan)
Boyum 1.50, iki gözümde 5 derece miyop. Çatı muayenesi yapıldı. Doktor çatı uygun ama basık dedi. Bebeğin kilosuna göre değişecek dedi. Gözümde sıkıntı oluşur mu dedim. Olabilir dedi. Kara kara düşünüyorum. Sezeryan olsam sonrası ağrılı geçebilir ve ilk hamileliğim. Normal doğum diye diretirsem kör kalma ihtimalim bile var. Ben ne yapayım?
Gebelik haftası 37

4 Cevap

0 oy
(3,677 puan)
Özel hastane hekimleri sezaryen yönlendirmesi yapmasalar ölürler:)
(298 puan)
O da var. Doktorumun beni direkt manipüle ettiğini düşünüyorum. Miyopu ben sordum. Boyumu kendi sordu. Bebek ölüyor gidiyor değip alıyorlar (suyu az, kordon dolanmış) ben sana bunu yapmıyorum diyor.  İçimden bir zahmet yapma diyorum. Devlet hastanesine de gideceğim. O da benzer bir şey söylerse paşa paşa sezeryan oluruz.
(1,224 puan)
Benim doktorumda çok iyi çok bilgili ben gitmeden beni uyarmislardi sezeryani sever diye gittiğim günden itibaren kafasına normal dogumu soktum bana sezeryan bile diyemedi :))) aslında dr suçu yok gelen anneler sezeryan istiyor dedi adım sezeryanciya cikti diyordu
(298 puan)
Ben bugün yaşadığımdan sonra doktorum iyi diyemeyeceğim. Bilgi olarak iyi, ama ya ahlak. Adam dün beni manipüle etmek için  uğraştı. Bugün göz doktoruna gittim. Miyop etkiler mi diye. Başka bir sorunun yok ertelemez dedi.
-Reklam-
0 oy
(1,402 puan)
Bende onun yuzunden sezerysn oldum hangisi uyqunsa onu kabul et illede normal diye direnme.Rabbim saglikla kucagina almayi nasib etsin insallah.
(298 puan)
Amin inşallah, hepsini göz önünde bulunduracağım. Zor bir karar. Şimdi bebekte haftasına göre biraz şişman haftaya kadar 3500 olursa sezeryan olacak. Doğuma kadar daha da alır diyor.
0 oy
(780 puan)
Bunu goz doktoru karar vermeli canim.ben hoz muayinesindeydim.1.ay once.normalmi sezareynmi dedi sezaryen dedim.iyi dedi.bende normal onermeyevektim dedi retinan yirtilir dedi.rapor verecekti.goz doktoruna gorunmeli hamileler bisuna demiyorlar.
(298 puan)
Geçmiş olsun. Göz kusuru olmayan bireyi ne kadar etkilerse seni de o kadar etkiler dedi. Sevindim.
0 oy
(1,013 puan)
bence siz bi göz doktoru ve devletten bi doktora danisin bu konuyu ona gore karar verin Allah korusun göz bu en hassas organ saglicakla dogurun insallah
(298 puan)
Bulunduğum ilçede göz doktoru yok malesef. Bugün ilde işimiz vardı. Orda bir doktora gittik. Doktor miyop için bir sıkıntı olmaz dedi. Başka da bir sorunun yok dedi.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 495 göst.

650,374 soru

3,424,785 cevap

4,257,011 yorum

183,792 üye

...