0 oy
86 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (8 puan)
Kızlar şuan 37+6 ym .

Bundan 2 3 hafta önce bebeğimin böbreğinin birinin büyüdüğünü söyledi doktorum erkek çocuklarında olabilir idrar yapamadıkları için dedi.

Doğumdan sonra ultrasonla takip edilecek idrarını yapıp rahatlayabilir yoksa küçük bir operasyon ile idrar yapmasını sağlarız dedi . 

Rabbimden geliyor dedim çok takmadım.

Dün doktora gittim öğleden önce buarada özele gidiyorum doktorum normal doğum taraftariydi.

Benim diğer oğlum da normal doğdu ama bu doktorda değil .

Dün gittiğimde bebeğin kilosunun 3.600 olduğunu ekmeği hamuru kes yemeğini azalt aciktikca az az meyve sebze tüket dedi bebek çok kilo almış dedi.

Karın çevresi 39 olmuş karnı çok şişmiş dedi.

Haftaya cumartesi yine gel dedi eğer 4 olur ve geçerse ben seni normal yaptıramam dedi .

Çünkü karnı geniş karnı geniş olunca omuz da genis oluyor kanalda sorun olur sezeryanla alınır dedi. Ve ben sezeryandan çok korkuyorum ve normal doğum taraftarym tabi önemli olan bebeğimin sağlığı o nasıl iyi olacaksa son nokta da öyle olur ama sizce kilosu çok mu ya ? İnternette bakıyorum millet 5 kiloyu normal doğuruyor sizce benim doktorum mu bilgisiz ? Ve ya kendine güvenmiyor mu ya da ne bileyim özel oldugunu belirtme sebebim acaba para için mi ki normal doğumla sezeryan arası yine çok fark oynamıyor 500 700 oynuyor oynamıyor kızlar hormonlardan dolayı dünden beri atıp tutuyorum yardımcı olur musunuz Allah hepinizden razı olsun bir avazda hepimizi kurtarsın yavrularımızı sağ salim kulaklarımıza alalım inşallah
Gebelik haftası 37+6

1 cevap

0 oy
(2,867 puan)
Hiç korkma tatlı sezaryen den. Şimdi devlet hastanesi afedersin sen ölene kadar normal doğuma zorluyor seni. Çünkü devlet böyle istiyor ve bunların sayılarının kaydı tutuluyor. O yüzden risk falan pek önemli değil onlar için.özel hastanede doktor risk almak istemiyor haklı olarak. Herkes şimdi para için der ama dediğim gibi onunla, onun arasında pek fark yok artık. Benim de bebeğim iriydi. Ben de özelde doğurdum. Dedi ki normal doğum istersen deneriz ama bebek hem iri hem de kafası büyük kanalda sıkışabilir dedi. Dedim ki asla o riski almak istemiyorum. Sezaryen oldum. Ha kişiden kişiye değişir ama benim çok iyi geçti ameliyatın. Ne baş ağrım ne bel ağrım oldu. Ameliyat yerim bile regl ağrısı kadar ağrıdı. İlk gece bile bebeğime kendim baktım. Yürüdükçe de açıldım zaten. 3. Gün normal bir şekilde geziyordum herşeyimi yapıyordum. Ameliyat zor bile olsa yine olsun yine o riski göze almam
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 86 göst.
0 oy
9 cevap 468 göst.
0 oy
5 cevap 139 göst.

654,354 soru

3,440,226 cevap

4,273,909 yorum

184,882 üye

...