0 oy
238 göst.
Doğum kategorisinde (30 puan)
35+6 sezeryanla dogum olacak butun evraklarim tamam aşırı heyecan ve korku var sizde durumlar nasil normal hayatima donmeyi ve bebegimi kucagima almayi dört gozle bekliyorum :)   

Ama 25 haftalik sezeryan öyküsü  olan bir anne olarak aşırı derecede korkularim var ameliyattan korkuyorum ne yapmaliyim
Gebelik haftası 35+6

4 Cevap

0 oy
(54 puan)

Sağlıkla kucağınıza alasınız bende çok heyecanlıyım bir aksilik olmazsa haftaya pazartesi Sezaryen günüm :angel:

(30 puan)
Insalah saglikla kucaginiza alirsiniz aşırı  stres heyecan korku var duygu karmaşasi insallah bir an önce  yerini sadece heyecana bırakır  :)
-Reklam-
0 oy
(54 puan)
Evraklar derken neyi kastettiniz :) ben ilk gebelik diye pek hakim değilim.. ama korkmayın pozitif düşünelim pozitif olur her şey < 3
(30 puan)
Canim benim 25 haftalk bir doğum  öyküm  var ilk oğlumda  akciğerde pihtidan dolayi erken alinmmistim  ameliyata apartopar almışlardı  .simdi gebeligimi normal sezeryan haftasina kadar doktor ilerletti onceden sezeryan icin dosya olusturup bir kac bölüm  doktoru onayi alip günümü  verdiler onun icin evraklarim hazir diyorum . Pozitif dusunuyorum ama korkularim çok  :)
(54 puan)
Anladım öncelikle çok geçmiş olsun.. inşallah bu defa her şey daha güzel ilerler.. haklısınız endişelerinizde ama inanıyorum ki burda güzel haberlerle de bir yazı açacaksınız :) o zaman denk gelirsem tebrik etmek için yine yazacağım..  sağlıcakla kalın
(30 puan)
Cok sagolun ALLAH razi olsun sizinde ilk gebeliginizmis dualarim sizinle insallah sorunsuz bir hamilelik donemi gecirir saglikla kucaginiza alirsiniz evlat sahibi olmak okadar guzel bir duyguki RABBIM her kuluna nasib etsin :)
0 oy
(144 puan)
Günümüz aynı bende 6 Aralık'ta gdecem o zamana alabıldım randevu bakalam bana ne zaman gun verecek
(30 puan)
RABBİM  saglikla kucagina almayi nasib eder insallah canim :)
(144 puan)
Aminnnn inşallah
(144 puan)
Aminnnn inşallah  hepımıze
0 oy
(894 puan)
Sağlıkla kavuşun inşallah.. Bende ikinci kez seseryan olacağım 37+3 deyim cuma günü bende evrak işlerini tahlilleri halledeceğim muhtemelen pazartesi salı ameliyat der diye düşünüyorum.. Ve bende senin gibi inanılmaz heyecan ve korku içindeyim.. Bi taraftan herşey çok güzel olacak ameliyat iyi geçeçek bebeğim sağlıklı olacak falan kendimi telkin etmeye çalışıyorum bi mutlu oluyorum sonra endişe başlıyor.. İlk sezeryanım biraz sıkıntılı geçmişti benimde kötü tecrübe olunca daha çok geriliyorum tabi ama inşallah sende bende Allahın da izniyle sağlıkla atlatacağız.. Güzel düşünelim güzel olsun dimi :) 
(30 puan)
Sezeryan korkusu var bende canim ayaga kalkınamamak  korkutuyor beni insallah saglikla  kucagimiza aliriz :)

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 402 göst.
0 oy
5 cevap 632 göst.
0 oy
25 cevap 3,842 göst.

648,286 soru

3,417,094 cevap

4,247,845 yorum

183,255 üye

...