0 oy
206 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (6 puan)
Merhaba kızlar 7+3 günlük hamileyim .Dün  gece kaşıntı ile uyandım.Bacaklarım kollarım ayak ve ellerimin kırmızı  kabarcıklar oluşmuş.Sabaha biraz söndü ama hala kaşınıyorlar kaşısam tekrar çıkacak gibi.Bu durumu yaşayan var mı neden olabilir.
Gebelik haftası 7+3

5 Cevap

0 oy
(203 puan)
 hayirli olsun oncelikle gebelik kolestazi diye bir hastalik var hamilelikte olur ancak son haftalara dogru cikar genelde ins o degildir ama sakin ihmal etmeyin doktorunuza danisin..cok gecmis olsun.
(6 puan)
Teşekkürler saat 10 olsun arayacağım inşallah
-Reklam-
0 oy
(37 puan)
Bende kabarcık olmamıştı 10.haftalarda minik nokta şeklinde kirmizilik vardı doktor demir veya d vitamininden dir ara ver dedi bir süre kullanmayınca geçti muhtemelen sizede ya yediğiniz birseyden yada kullandığınız  ilaçlardan oldu hemen bir doktora görünün derim ben
(6 puan)
Teşekkürler arayacağım doktorumu
0 oy
(94 puan)
Ürtiker dır canim git ilacı var doktorun verir bi de kesede bebek görülmüş müydü
(6 puan)
Teşekkürler canım görüşeceğim doktorumla.
5 haftalıkken kese göründü 3 gün öncede kalp atışını dinledik çok şükür
(94 puan)
Bazen boş gebelikte kaşınma kabarcık oluyor ondan sordum ürtükerdir doktora git hapı var gebelikte kullanılabiliyor içtiğim gece rahat yatarsın çok geçmiş olsun
0 oy
(65 puan)
Ay ben 33 haftaligim.pazar günü canım coook çekti diye midye yedim .asla yememem lazım olan yiyecek. Alerji oldum heryerm kasindi .4 gündür ne gecem vardı ne gündüzüm aile hekimi krem yazdı kaşıntı için şükür geçti.  
0 oy
(86 puan)

Merhaba ya  ben post atmak istiyorum ama atamiyorum ekranim boyle

image

648,737 soru

3,418,697 cevap

4,249,599 yorum

183,368 üye

...