0 oy
189 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (434 puan)
Kızlar 2 gün sonra 20 haftalik oluyoruz bu sabah bebeğimin hareketlerini göbek deliği hizamda ve biraz daha yukqrisinda hissediyorum ve normalden daha şiddetli simdiye kadar hep göbek deliğimin altında hissediyodum bebiş yukarı mi çıktı acaba bu haftada çıkması normal mi? Şimdiden teşekkürler:)
Gebelik haftası 19+5

8 Cevap

0 oy
(116 puan)
Bende 19 + 1 im henüz hissetmedim bile  ama mideden biseyler oluyo gaz bence bendeki bebek aşağıda olur bu haftalarda diye biliyorum 

Ama dert etme bak ben hiç hissedemiyirum 
(434 puan)
Canim benim ikinci gebeliğim 14. Haftadan beridir hissediyorum bildiğin ufak ufak tekmeler yiyorum bebişimden yani eminim hareketleri olduğundan ama bu haftada yukariya çıkması normal mi ondan sordum insallah sende en kisa zamanda hissedersin :)
-Reklam-
0 oy
(1,624 puan)
Aynı haftalardayız canım uygulamalar 20. Haftada rahmin tam göbek deliği hizasına geleceğini söylüyor. Benimkide baya hareketli maşallahı var kuzumun. Merak etme bişey yoktur. Benim çok aşırı yukarıda değil tam ortada şuan ama yer değiştirdiğini hissediyorum 
(434 puan)
O zaman çıkması normaldir zaten bebeğim aşırı hareketli benim de aşırı yukarda degil simdiye kadar göbek deliğimin hemen altinda hissediyodim bu sabah tam delik hizasinda birazcikta yukarida sanirim doğru hissediyorum :)
(1,624 puan)
Normaldir tabiki artık sandığımızdan daha büyükler elleri kolları uzanıyor ben geçen ultrosona girdim ekrana sığmıyoruz dedi doktorum. Rabbım sağlıkla gelmelerini nasip etsin inşallah
(434 puan)
Amin canimm insallah :))
0 oy
(273 puan)
Ben 21 deyim hala kasıkta hissediyorum bazen göbek deliği hizası acaba ne zaman çıkıyo tamamen yukarı 
(48 puan)
Bende hala kasıkta hissediyorum. Tekmeler falan kasıkta hep . Nadiren göbek hizasına pıt pıtlar oluyo. Cinsiyetle mi alakalı acaba
(273 puan)
1 aydır doktora gitmedim ben bu hafta gidicem bak şüphelendim hemen sorun mu var acaba :( bide aşağıda olsa sıkıntı olsa kanama olur diye biliyorum
(48 puan)
Yok canım endişe etme ben dört gün önce gittim hiç bir sorun yok dedi doktor. Yeri gayet iyi dedi. Muhtemelen ayaklarıyla vuruyo :)
(434 puan)
Cinsiyetle alakasi var mi bilmiyorum kızlar benim erkek bebek hareketlerini de cok erken hissettim ilk oğlumda da böyleydi yani benimki ikinci gebelik sizin ilk gebelikse belki ondan oluyodur bende bugüne kadar kasiklarimda göbek deligi hizasinda hissediyodum bu sabah yukari çıktığını farkettim
0 oy
(235 puan)
20+6 dayız hala gobegimden aşağıda hareketleri ve baya sert vuruyor maşallah
(235 puan)
Benimde 2.gebeligim Bi oğlum var Rabbım bizim ederse buda kiz darısı tüm isteyenlerin başına
(434 puan)
Masallah canim amin. Rabbim çocuklarını bağışlasın sana :)
(235 puan)
Cümlemize inşallah tabiii her şey rabbimin elinde ama adete yakın ilişki olup döllenme olursa kız olurmuş dedikleri ama öyle oldu adetim 3 4 gün vardı hamile kaldim:)
(434 puan)
Üçüncü de bunu deniycem canim bi ihtimal insallah tutar :))
(235 puan)
Önce dua tabiii ki:)
0 oy
(808 puan)
düzenledi

Çok normal.18+2 yiz bizde göbek deliğinden 1 parmak aşağıda en yukarı hareketi.Karnımda yarım top gibi olmuş hatta :) rahmin son noktası belli görünüyor böyle :)

(434 puan)
Canim benimde simdiye kadar gobek deliginin 1 parmak aşağisindaydi bu sabah kalkinca tam gobek deliği hizasinda hissettim evet sanirim normal olması gereken bu zaten darısı başına inşallah:))
(808 puan)
Çok güzel yaa :) haftaya benimki de oraya çıkar inşallah :) tepikleyip dursunlar bol bol :)
0 oy
(45 puan)
Aynı gidiyoruz canım bizde 19+5 iz gobegimin biraz daha altında solda hissediyorum bende yavaş yavaş çıkmaya başlar bu haftalardan itibaren artık 
(434 puan)
Benim oğlan cok aceleci zaten 14. Haftada hareketlerini hissettim benim sağ soldan ziyade karnimin her tarafında hissediyorum insallah seninde çıkar yukari valla olumlu bi tarafi var mi bilmiyorum ama yukari cikinca bi seviniyoruz niyeyse :))
(45 puan)
Haha benimkide oğlan sanırım daha belli değil tahminen oğlan dedi doktorumuz haftaya detaylı da ogrenicez bakalım yavaş yavaş çıkar artık merak etme canım normal bence bu haftalar da :) sağ salim kucagimiza alalım çocuklarımızı da gerisi hiç önemli değil inan ki :))
(434 puan)
Valla bana da 16. Haftada erkek dediler yani 2 kere söyledi doktorum detayliya devlette girdim gecen hafta benden önce giren 3 hamileye birine bebeğinin beyninde kis var birine kalbinde sıkıntı var birine de bisey dediler tabi sesler bana geliyodu valla psikolojim bozuldu o kadar korktum ki bana da kötü bisey diycek diye cinsiyeti netleştirmeyi bile unuttum zaten bakti bakti bi sıkıntı görünmüyor herseyi normal görünüyo dedi inan o an cinsiyet aklima bile gelmedi çıktıktan sonra dedim aa unuttum sormayi diye artik bi dahaki kontrolde tam netlestiririz :))
(45 puan)
Amaan sağlıklı olsunlar da ha bir hafta erken ha bir hafta geç öğrenmisiz ne fark eder sen kulak asma sırada beklerken gebeliği kendine zehir edersin yoksa Allah en güzelini nasip eder :) illaki öğreneceğiz ya nasip kısmet :)))
0 oy
(650 puan)
Benimde 19+3 göbek deliği hizasında solda kipirti hissediyorum ama bebek mi anlayamıyorum elimi karnıma götürünce duruyor normal mi elini karnına götürünce de hissediyor musun
(434 puan)
Tabi canım ben dönmelerini vurmalarıni herseyini hissediyorum elimi verince de baya hissediyorum ikinci gebeligim baya zayifta bi insanim onun da etkisi var sanirim senin ilkse anlamaman normal benim de ilk oğlumda 20 haftadan sonra net hissettim darısı başına inşallah:)
(235 puan)
Benimkide öyle hareketini hissedince elimi koyuyorum kipirdanmiyor:)
(650 puan)
Maşallah darısı başımıza insallah çok zayıf değilim 13 kilo aldim bende hasimato olduğu için normalmiş iyi bari en azından ayni sekilde hisseden olarak yalnız değilmişim :) geçen gün sağlık ocağında kalbini dinlerken de aynısı oldu cihazı koyunca kaçıyor zor dinletti :)
(235 puan)
İlk gebeliğimde oğlan nts de kipirdanmazdi akşama kdr ugrastirirdi evde hiç durmayan bebek nts de donup kalırdı:)
0 oy
(633 puan)
Merhaba evet canım yavaş yavaş yukarı çıkyor bu haftalarda bende göbek deliğümim üstğnde hissediyorum hatta gaz filan diyenler olmuş gayet ayırt ediliyor sert bi şekilde hatta hissedebiliyorum biz 20+5 olduk 
(434 puan)
Evet canim baya tekme seklinde dönme şeklinde hissediyorum gaz olmasi imkansiz eminim zaten bebiş olduğuna dediğin gibi gayet açık bi şekilde ayirt ediliyo teşekkürler yorumun icin insallah sağlıkla alirizi bebişlerimizi kucagimiza :)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 311 göst.
0 oy
3 cevap 97 göst.
0 oy
6 cevap 255 göst.
0 oy
2 cevap 151 göst.
13 Ekim 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Lizade&. (114 puan) sordu

651,884 soru

3,430,656 cevap

4,263,298 yorum

184,243 üye

...