0 oy
177 göst.
Hamile Kalamama kategorisinde (61 puan)
Dün test yaptım. T çizgisi hemen cikti ama c çizgisi çıkana kadar kayboldu. Hamilelik gibi belirtilerim var. Böyle olup hamile kalan var mı?

2 Cevap

0 oy
(1,003 puan)
Testi tekrarlayn mutlaka.adetiniz gecti mi?
(61 puan)
Evet 15 gün gecikti ama arada bir lekelenmem oldu iki gün ama çok hafif. Aşşırı midem bulanıyor koku almam çok keskin aklım karışıyor.
(1,003 puan)
Gec döllenmedir herhalde.bi kan ver derim canm
-Reklam-
0 oy
(623 puan)
Bir kan verip beta hcg değerlerinize baktırın.Testi buraya fotoğraf olarak atsaydınız daha iyi mi olurdu hani bakar ona göre bir şeyler söylerdik.
(61 puan)
Amin. Etrafimda yeni evlenen tüm çiftler 2_3 ay sonra hamile oluyor. Ben bir yıldan fazladır evliyim. Çok üzülüyorum. Allah her kese nasip etsin. Kimseyi cocukla imtahan etmesn.
(623 puan)
Ben evlendikten 3._3.5 sene sonra oldu ve bize çok zor olur dediler ben alttan muayene oldum bir şey çıkmadı sonra eşimin spermiyogrami testinde dikey mi yatay mı hareketlilik de sıkıntı vardı ve ilaç verdiler gururuna yedirip almadı sonra ben eczaneciyle konuşup durumu anlattım klomen diye bir ilaç verdi eşim onu içti yine olmadı o arada da kiradaydık ve o ev bana hiç iyi gelmiyordu sonra ev aldık taşındık eşim işyerinde kıdem atladı taşındıktan sonra benim kafam rahat etti ama yine olmuyor en son artık baktım olmuyor annem kardeşlerim de yaşın geçiyor yap diye baskı yapıyor hiç takmadm takınca da olmuyor sonra eşimin beli çok ağrıyordu işyerinde bir arkadaşına ağbi belim çok kötü deyince o belciye götürdü eşimi eşimin beli kitlenmiş belci açmış ama yine olmuyor artık cuma günleri yaşın Tebareke amme cuma okurken hep dua ettim dedim Allah'ım sen zürriyetinden hayırlı evlat nasip et yok yine olmuyor artık en son pes ettim bir gün eşim dedi ki bana böyle güç yapacak şeyler getir yiyeyim dedim ne istiyorsun dedi ki ceviz fıstık badem getir neyse onları getirdim onları yedi yani neredeyse 2 3 hafta filan onlardan tüketti ya da bilmiyorum birinin duasını mı aldım hamile kalmışım temmuzda anlamadım o arada da sınava hazırlanıyordum stresten sinir sistemi hastalıkları oldum ondan uyukuya düştüm sandım ama yumurta ve çaydan tiksinmistim sonra sağlık ocağına gittim doktor beta hcg ye bakmayı unutmuş eczaneden test aldım bir kaset bir kalem ikisi de çift çizgi çıktı banyonun kapısını açtım ve direkt eşime bakıp gülümsedim o da gülümsedi götürüp ona gösterdim ağladım çünkü zor olur diyorlardı sonra eşim kalktı namaz kıldı o günden beri namazlarını kılıyor bana hep İbrahim ve Meryem suresi oku diyorlardı o ara sınava hazırlanmaktan ben hiç okuyamadım senin vaktin varsa oku canım hamilelerin duası kabul olur derler Rabbim tez zamanda seni de sevindirsin inşallah sağlıklı güzel huzurlu zamanlar nasip etsin güzel sağlıklı bebeklerin olsun.Salih Saliha evlatlar nasip etsin Rabbim sana.Seni de bnm gibi şasırtıp sevindirsin.O ol derse herşey olur.Çok şükür bin şükür Rabbime.Sana bol bol dua edicem.Sen de et canım adın ne.
(61 puan)
Adım Cemale. Azeriyim ben. Nə zorluklar atlatmişsin. Allah yardımcın olsun. Benim eşim de tedavi gördü iki kez ama olmuyor. Ben üç kez tedavi aldım. Bir kere düşük yaptım. Reglim normala donmedi düşükten sonra. Ya çok oluyor ya iki ay olmuyor. Belki de düzene düşsem hemen hamile kalırım. Üzüntüden saçlarım dökülüyor. Aşşırı strese sokuyor aileler. Stresten sadece yiyorum durduramiyorum kendimi. Zayifladim ama yine olmadı. Bence fazla kafaya taktık o yüzden Rabbim geciktiriyor. Bilmiyorum işte. Sadece çok üzgünüm. Eşim çok ailecanli, bana çok iyi bakıyor benim için her zorluga dayanıyor. Üzüntümü, strresimi hep ondan çıkarıyorum yine sabrediyor bana. Ona bi evlat vermeyi çok isterim. Kendimi işe yaramaz biri gibi hissediyorum. O benim için çok şey yapıyor ben hiç bir şey veremiyorum. Bu tarz düşüncelere düştüm. Çok zor bi surecteyim
(623 puan)
Ama sen böyle yaparsan hiç olmaz ki sen çok stres yapmışsın o an çocuk düşüncesiyle yaparsan olmaz o an çok çok affedersin çocuk olcak şeyiyle yapma normal yap sonra eşin rahatladıktan sonra kalkıp duşa girme sağına yat ve dua et.Tamam cemale sana ismen dua edicem Rabbim yardımcın olsun hayırlı evlatlar nasip etsin.Eşine de öyle davranma canım kendinden soğutursun ama duygularını dile getirebilirsin mesela ben de sana bu şekilde davranmak istemiyorum ama çok üzülüyorum sana bir evlat veremediğim için diyebilirsin hayır hiç de işe yaramaz biri değilsin asıl işe yaramaz çocuk yapıp da o çocuğu sokağa çöpe atanlar kimseyi kınamak da istemirem ama işin aslı böyle.Sen netten hep İbrahim ve Meryem suresi dinle yaz YouTube çıkıyor aç hep bol bol dinle ve dua et o okunurken.
(61 puan)
Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Allah hasretinde olan her kese nasip etsin

İlgili sorular

644,154 soru

3,402,214 cevap

4,229,660 yorum

182,163 üye

...