0 oy
596 göst.
Doğum kategorisinde (386 puan)
Kizlar dun aksam yeni dogum bir arkadasim bana dogum haneye ojeli bile almiyorlar cikarttiriyorlar dedi ne elde ne ayakda oje bile olmicak dedi. Taki takilmadigini falan biliyorum herhangi bir aksesuar yada sus .  Ama oje ilk defa duydum bole bir durum ile karsilasan oldumu. Yada bilgisi olan var mi dogumhaneye nasil aliyorlar . Magyaj dahi yaptirmiyorlar dedi hos o sira ben ole seyler dusunmem zaten  ama oje vardi ayaktirnaklarim da sali gunu dogum yapicam   hastaneye de gitmedim burada sormak istedim bilgisi olanlar yazarsa sevinirim. Ona gore cikaracagim ojelerimi de :)
Gebelik haftası 40

6 Cevap

+1 oy
(1,048 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Oje cikartiyorlar cunku parmaga oksimetre takiliyor oda bazen yanlis sonuclar veriyor diye 
(386 puan)
Mantikli :)
-Reklam-
0 oy
(1,622 puan)
Ojeyede izin vermiyorlar evet ama göreceli durum buda her hastane ve doktorları bir değil neden izin vermiyorlar dersende tırnakta morarma varmı başka reaksiyon oluyor mu diye izin vermiyorlarmis 
(386 puan)
Himm tesekkur ederim bu bilgi yeterli benim icin en iyisi silmek ne olur ne olmaz   nornal dogum yapacagim ama yine de endiseleniyorum .
(1,622 puan)
Aynen bence de silin ne olur ne olmaz sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah
(386 puan)
Amin tesekkur ederim rabbim saglikla kucagina almayi nasip  etsin sana da canim
(1,622 puan)
Tşk ederim inşallah
0 oy
(164 puan)
Ben çorapliydim dogum yaparken :D kimsede cikar demedi bende cikarmadim
(1,622 puan)
Çorapla oje bir değil ama
(386 puan)
Sildim valla ne olur ne olmaz diye  :))
0 oy
(670 puan)
çok açık renk parlatıcı gibi olan ojelere izin veriyorlar. vucut reaksiyon verirse tırnaktaki renk değişimini gözlemlemelerini engellemeyecek renklere ses çıkartmıyorlar. Ben sezeryanım da hem makyajlıydım (rimel, hafif bir göz farı ve ruj vardı) hem ojeli. (doğum fotoğrafı çektirmek için) kimse de birşey demedi. 
(386 puan)
Bende  dusunuyordum resim falan da su durumda herlde dogumdan sonra yataga gecince bi kendime gelince cekinirim hevesleniyorum ole resim cekme vs ama o an ki durum ne olur bilmiyorum.:))   oda kapimi bile seslettirmek istiyorum bunun icin kuzeni cagirdim ama annem diyor o sira gozun hic birini gorm3z canin yanark3n:))
(670 puan)
evet gözün görmüyor anneniz doğru demiş :) evden bi far bi rimel sürüp çıktım. kapı süsü yaptırdım isimli. onlara uygun balon aldım. verdim kızımın babasına. Bende nst takılı iken o süslemeyi halletti:) doğumhaneye giderken de telefonu uçak modunda yanıma aldım. rica ettim kızımla ilk anılarımızı çekti ebeler. o ilk fotoğraf inanın çok güzel.
0 oy
(630 puan)
Canım doğumhanede  oksimetre denilen aletin takılma olasılığından dolayı oje sürmeye izin verilmiyor bir çok yerde hatta benim üç sene önce çalıştığım hastahanede ojeli gelen gebelerin ojelerini özellikle çıkartıyorduk oksimetre takılmasa bile bir terslik olur takmak zorunda kalınır diye 
(386 puan)
Tesekkur ederim canim bilgi icin valla bende ole dun gece arkadasdan duydum    doktora da sormadim int de sormadjm buraya sordum ama baya kisi saolsun guzel bilgiler verdi  ♡
(630 puan)
Rica ederim canım  sonuçta bu platform  bilmediklerimizi öğrenmeye çalıştığımız  birbirimize iyi kötü manevi destek sağladığımız yer bebişini sağlıkla kucağına  alırsın inşallah
0 oy
(1,144 puan)
Ben daha öncesinde meme küçültme ameliyatı olmuştum, alt çamaşırımı çıkarmadan girmiştim doktoruma sorup... Ama şu an takipte olduğum hastanede serklaja aldılar beni, soyup soğana çevirdiler... Sütyen kalsın dedim, metal bir yeri yoktu, yok olmaz dediler :) biraz inisiyatif meselesi sanırım. Normal doğumda oje vs bir şey demezlermis ama sezaryen ise ameliyathane kurallarını harfiyen uyguluyorlar :)
(386 puan)
Aman bi dogsa da saglikla valla   son gunlerim az agri olsa hemen alttan bakalim diyolar artik ust bas ne varsa cikarmaya alistik bari oje cikarma olmasaydi dedim:)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 146 göst.
0 oy
16 cevap 483 göst.
0 oy
9 cevap 387 göst.
9 Mart 2022 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Nurcan56 (5 puan) sordu
0 oy
5 cevap 268 göst.
26 Aralık 2021 Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde Senemyksl (77 puan) sordu

648,149 soru

3,416,381 cevap

4,246,856 yorum

183,197 üye

...