0 oy
299 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (53 puan)
düzenledi

Kızlar merhaba 8 haftalık hamileyim gögüslerim çok hassastı ve mide bulantım hep vardi bu sabah kalktığımdan beri gögüslerimde ki hassasiyet kaybolmuştu midem de bulanmıyor . Bundan önce  2 kaybım var korkuyorum açıkcası böyle birşey yaşayan var mı ? 

Kızlar benim gibi olan varsa boşuna stres yapmasın kendine dün akşam ağlayarak acile gittim hiç bir sıkıntı yokmuş olabiliyormuş hormon değerlerinden . 
Gebelik haftası 8+1

7 Cevap

0 oy
(4 puan)
Merhaba bende 4+4 haftalık gebeyim aynı durumu yaşıyorum meme hassasiyeti ve mide bulantısı öğrenir öğrenmez başladı ama 3 gündür bisey yok dün gidip beta hcg baktırdım bugün gidip bi daha baktiricam daha kalp atisi kese yok benim ama sizin ki kalp atışı duyulabilir bence gidip bi doktora görünün evde düşüne düşüne kafayı yeriz rahat etmeniz için gidip görünün 
(5,671 puan)
Kalp atisi durdugunu da  anlayamassinkonulrtasna girmen gerek hergun dr mi gitcen.yada sabah gittin belki aksam durdu ne bilcen 24 saat ulrtasonla da bakilmaz nstye bagli.napcan dysunmucen aydan aya anormal durm olmadikca rutin kntrollwrine gtcen.hayatini yasiycan hamilelik hastalik demekndegil
(53 puan)
İyi niyetli olduğunuzu düşünmek istiyorum fakat ne yaşadığımı bilmiyormusunuz 2 kaybımda da belirtiler kaybolduktan 1 hafta sonra kanamam başladı daha önce böyle birşey yaşadınız mı bilmiyorum rabbim yaşatmasında bunları maalesef eliniz yüreğinizde oluyor ve benim gibi olan o kadar insan var ki midesi bulaninca mutlu olan anlamanızı umut ediyorum
(5,671 puan)
4+4 de bebek bile daha olusmamis kan pihtisi suan .hadi diger soru soran arkadasin 8+1 belitlrmis bebek olusmusturnsekilsel insana benzemese.de bebek olacak gicreler olusmustur kalp malp falan. 4+4 de  biteknkanaman olursa korkar anlarsin cnim panik yapmayin 40 haftayi nasi gecircen hastane kapi onunde bekleyerekmi:)
(5,671 puan)
Tamamen iyi niyetle icini fwrahlatmak icon soyledim canim .okadar dusunmeye gerek yok hic
(511 puan)
Malesef iki dusugumdede ne kanamam nede belirtim kaybolmustu normal kontrole gittim kalbinin durdugunu öğrendim biri 7 diğeri 12 haftalikti
-Reklam-
0 oy
(1,806 puan)
Olur canim kayb olur bidaha gelir icin rahat etmirse doktora get ama.bendede olmustu 7ci haftada olmusdu sanirim burdads post acmistim.bide kanamayla riskli gebelik geciiryorum bende cok korkmustum bulantim goguslerim hepsi kayb olmusdu sabah apar topar aglaya sizlaya doktora gitdim hersey yolundaydi bin sükür eve geldigimde yine basladi bulanti ve halada devam ediyor 10cu haftadayim .bazen ama bazen 1gun belirtilerim gidiyor ay cok sükür artik bulantim olmayacak diyorum yine basliyor..merak etme stres yapma Allah korusin bebege bisey olursa  kac hafta devam bile ede bilir belirtiler.
(53 puan)
İnşallah öyledir biraz rahatladım teşekkür ederim . Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
0 oy
(17 puan)
Merhaba bende aynı durumu aynı haftada yaşamıştım. Kalp atışı durmuştu. Korkutmak istemem ama Bi kontrole gitmenizde fayda var. Mide bulantısı Bi anda kesildi enerji geldi. Meğer 1 hafta önce gelişim durmuş kalp atışı durmuştu. İnşallah bir sorun yoktur. 
(53 puan)
O kadar çok korkuyorum ki gitmeye anlatamam çok zor birşey rabbim birdaha yaşatmasın size de inşallah
0 oy
(53 puan)
GÜNCELLEME ..
0 oy
(5,671 puan)
Niye aglayarak gittinki bos yere biye dert edion kaybolmussa kybolmus belirti bak keyfine.ben bebek hareket edebe kadar 20 21  haftaya kadar hamile oldugumu bile unutuyodum  zaten bellinolmuo yokmus gibi yasa :)
(53 puan)
Bundan önce 2 kaybım var ve ikisinde de biranda belirti kaybolmuştu ondan korktum
0 oy
(44 puan)
Korkma canim gayet normal :) başa belirtiler cikick he miden bulansa napicaksn dert etme sakın pozitif ol
0 oy
(1,806 puan)
Benm postlarima baka bilirsin bende kayb etmisdim 8di galiva haftam sabah apar topar hastahaneye gitdik bide kanamayla geiciryiyorum riskli hamilelik...belirtim kayb olunca cok korkmustum ama hersey yolundsymis.rve gelincr yinr basladi malesef( simdi kayb olds ve bidaha gelmese diyorum bulantilar filan(.ama yinede icin rahat etmiyorsa bi ultrasona gorun canm.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 171 göst.
0 oy
3 cevap 106 göst.
4 Haziran 2022 Hamile Kalamama kategorisinde Sgdg (468 puan) sordu
0 oy
4 cevap 139 göst.
5 Nisan Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Anne-adayi1 (33 puan) sordu
0 oy
3 cevap 173 göst.

650,275 soru

3,424,396 cevap

4,256,562 yorum

183,765 üye

...