0 oy
267 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (1,079 puan)
Dünde post açmıştım ama net cevap alamadım bugün biraz fazla ayakta durdum birazda iş yaptım ağrım var baskı sanki rahşmde doluluk var ha bide benim rahmim biraz geriye doğru düşük müş acaba ondan baskı hissediyo olabilir miyim yardımcı olursanız sevinirim yarın doktora gidicem ama sabaha kadar duramam diye tecrübelerinizi öğreneyim dedim kanamam yok bu arada ayağıma da ağrı vuruyor normal mi
Gebelik haftası 8

2 Cevap

0 oy
(194 puan)
Çok normal canım ben de 7 haftqlık hamileyim çğrendiğim günden beri kasık ağrım var. Doktorum kanama olmadığı sürece normal rahmin genişliyor diyor bir süre sonra hafifliyormuş inşallaj öyle olur. Kasık ağrısı aynen ayakta Durunca işlenince daha çok ağrıyor bu da biraz bize uyarı gibi düşünüyorum ne zaman kasık ağrın artarsa uzan dinlen biraz ya da uzanma şansın yoksa en azından otur kasık ağrısına en iyi gelen şey dinlenmek bence. Benim de bacaklarıma vuruyor ağrısı bunun içinde ağrıyan bacağımın altına benim sol kasığım ağrır hep yani sol dizimin altına yastık koyup uzanıyorum kasığım gerilmediği için çok rahatlatıyor sen de dene mutlaka belki rahatlatır. İçini de ferah tut hamilelerin yüzde doksanında oluyormuş bu ağrılar güzelce büyüdüğünü gösteriyor inşallah bebişinin :))
(271 puan)
Doğru bahsettin cnm. Bir hafta bile gecse o kdr onemli ki. Daha gecen gun ogrendigimde 4 haftaliktim diyorum simdi 9. Haftaya girdim. Zaman geciyo hizlica.  Sag salim kucagimiza alalim insallah.  Dogumlarimiz yakın aralıklarda.
(194 puan)
Cidden öyle hızlı geçiyor inşallah sağlıklı geçen hamileliklerimizden sonra sağlıkla huzurla alırız bebişlerimizi kucağımıza canım
(1,079 puan)
Teşekkür ederim canım insan korkuyor işte
-Reklam-
0 oy
(271 puan)
Bol bol.dinlenmen gereken zamanlar cnm. Ben de 9 . Haftaya girdim hala ayakta fazla durunca bel agrim oluyor kacinilmaz. Kendini sicak tut, ayaklarinin altina yastik koy uzanırken eger düşükse rahminde agri hissediosan. Doktora soyle siddetli agrin varsa sana dusuk onleyici verir.. 
(1,079 puan)
Çok dinleniyorum aslında ama bugün biraz iş falan yaptım ayakta durdum

İlgili sorular

653,882 soru

3,438,581 cevap

4,272,057 yorum

184,764 üye

...