0 oy
118 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (15 puan)
10 haftalık hamileyim 6.haftada çok yoğun bi kanama yaşadım 1 gece hastanede yattım düşük önleyici iğne serum ile kanama durdu. Bu hafta tekrar yoğun kanamam oldu Çok parçalıydı Tekrar hastanede yattım yine serum ve iğnelerle kanama durduruldu. Bebeğimin kalp atışlarını duyduk tekrar kanamadan sonra bebek sağlıklı Rahimde kanama alanları var hala kanamam durduktan sonra hastaneden taburcu oldum İki gündür hiç kanamam yoktu bugün tekrar kahverengi lekelenmelerim başladı aynı durumu yaşayan var mı bu süreci nasıl geçirdiniz.

İlaç Olarak Progestan kullanıyorum sabah akşam 
Gebelik haftası 10

1 cevap

0 oy
(280 puan)
Ben 5. haftadan 18. haftaya kadar dediğiniz gibi bazen hastaneye yatacak kadar şiddetli ağrılı ve pıhtılı kanama bazense sadece lekelenmeye dönüşen ama hiç bitmeyen kanamalar yaşadım. Herkes 12. haftayı atlat biter diyordu ama benim 18. haftaya kadar sürdü ben çok kez ümidimi kaybettim ve sonuna kadar böyle gidecek endişesi taşıdım. Ama bitti. O süreçte günde üç progestan ve 3 günde bir proluton iğne vuruldum. Zor bir süreç ama bir sürü kişi bu şekilde atlatıyor. İnşallah sizin çok uzun sürmeden biter kanamalarınız. Ben bu süreçte annemden ve kayınvalidemden destek aldım hiç bir iş yapmadım. Çalışıyordum işten de ayrıldım. Sadece tuvalet için evde kalktım ve sadece doktora gitmek için evden çıktım. Hala da çok özenli davranıyorum. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız.
(15 puan)
Bana doktorum Günlük aktivitelerin neyse yerine getir düşecek olduktan sonra Yatağa bağlı kalsanda zıplasanda sonucu çok değiştiremezsin diyor sürekli ama bende elimden geldiğince yatıp dinleniyorum. İçimi ferahlattınız Allah razı olsun İnşallah sizde bebeğinizi sağ salim kucağınıza alırsınız
(280 puan)
Evet çoğu kişi öyle diyor sağlıksız bir gebelikse düşecek olduktan sonra durmaz diye ama yatak istirahati de pek çok doktor tarafından öneriliyor. Siz gene de biraz dikkat edin bana kalırsa. Endişenizi anlıyorum ama inşallah geçecek bu günler.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 168 göst.
0 oy
2 cevap 122 göst.
22 Haziran 2021 Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde Nzmysfa (28 puan) sordu

648,323 soru

3,417,236 cevap

4,247,989 yorum

183,270 üye

...