0 oy
204 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (521 puan)
İki konu hakkında sorum vardı. Bebeğin hareketlerini hissetmeye başladım ama hala kasıkta hissediyorum. Acaba bu haftalarda hala aşağıda olması normal mi ya da ne zaman yukarılarda hissetmem lazım? Bir de öğleden sonra tetanoz aşısı olacağım ama burada bazı yazılar okudum işte aşı oldum rahatsızlandım, bebeğimin sağlığı kötüleşti gibi. O yüzden şu an korkuyorum, bir sıkıntı olur mu?
Gebelik haftası 21+3

4 Cevap

0 oy
(230 puan)
6. Ayda yukarı çıkar dediler bana da benimde 21+5 tetanoz aşısı daha olmadım korkuyorum ptesi randevu aldım hayırlısı olsun etrafımızda ki çoğu kişi oldu sonuçta bir şey olacağını sanmıyorum Rabbim korusun inşallah ♥️
(521 puan)
amin inşallah, aslında bir sürü kişi olup sıkıntısız geçiriyor ama bir iki kişi olumsuz bir şey dese ona takılıyoruz ister istemez :( ben de ne zaman çıkar hiç bilmiyorum hep aşağılarda olunca merak ettim, teşekkürler cevap için :)
(230 puan)
Hiç olumsuz düşünme içini rahat tut canım ne kadar korku olursa o kadar panik olur
-Reklam-
0 oy
(457 puan)
Bende bu haftalarda aşağıda hissediyordum post açmıştim hatta ama sonra çıkıyor yukarı şuan 25+6 dayım ve yukarda hatta mide kadar çıktı heralde ne yesem ağzıma geri geliyor bırak asada dursun daha iyi :))
(521 puan)
mide ağrısı zaten birkaç haftadır had saftada yukarı çıkınca halim ne olacak hiç bilmiyorum :) ama tuvalete yatak atacak hale geldim şu ara da :))
0 oy
(571 puan)
merhaba  ben 25 haftadayım benimkide kasıklarda çok zorluyor afedersin wc den ayagım  çıkmıyor baskı yapıyor yolda zor yuruyorum yuruyüşte yspmam lazım kısa kısa yuruyorum napim birde ben ikinci dozu oldum ilkinde hiç birsey anlamadım ama ikinciden birgün sonra rahatsızlandım ondamı bilmiyorum ama heryerim ağrıyor bastan assagı arada sancı girip cıkıyor karnın ve kasıklarda anlamadım ama hayırlısı inşallah  
(521 puan)
benzer şeyleri yaşıyorum normal diyorlar. Tuvalet durumu bende de var. Geceleri falan uykumdan uyandırıyor. Son haftalar zaten böyle geçecek şimdi rahat olsaydık biraz :)
0 oy
(4,556 puan)
Çarşamba günü tetanoz aşısının ilk dozunu yaptırdım. Kolumu hareket ettirirken biraz canım yanıyor o kadar. Bir iki güne normale döner dediler. Onun dışında hiçbir problem yok. 
(521 puan)
Aşıyı cuma günü oldum ama o gün inanılmaz bir kasık ağrısı yaşadım. Hamileliğimin başından beri öylesi olmamıştı. Bebek de hareket etmedi, epey korktum aşıdan mı diye. Sabaha kadar sürdü geçti geçmese acile gidecektim artık. Hareketi de hissettim rahatladım aşıyla alakası var mıydı bilmiyorum.

649,209 soru

3,420,350 cevap

4,251,744 yorum

183,487 üye

...