0 oy
98 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (84 puan)
Bebeğimin kalbinde parlaklık görüldü doktor son ayda geçer demişti hala geçmedi 33 haftalık olduk böyle olup sağlıklı doğum yapan varmı genetik test yaptırdığım için doktor çok üzerinde durmadı doğum yaklaştıkça ve geçmedikçe korkuyorum doğumdan çok bundan korkuyorum genetik test temiz çıktıysa bişe olmaz değil mi kızlar içimi ferah tutmaya çalışıyorum ama aklımda hep o var sağlıklı mı değil mi ilk bebeğimi 25 haftalık kaybetmiştim. 
Gebelik haftası 33

3 Cevap

0 oy
(341 puan)
Aynı şey çevremdeki bı kaç kişinin bebeğine denmişti ama dedikleri hafta da geçmişti şükür sağlıklı bebekler ikiside. Olabilir böyle şeyler içini ferah tut kapalı bı yer doğana kadar neyi var neyi yok bilemiyoruz ki tonlarca test yaptırıyoruz, hepsi ihtimalden ibaret 
(84 puan)
İnşallah sağlıkla alırız kucağımıza hamilelik hem güzel hem korku dolu
(341 puan)
İçin rahat olsun Allah'a bırak Allah'a güven. Sen elinden geleni yapiyorsun zaten bebeğin için. Stres yapma
-Reklam-
0 oy
(199 puan)
Canım benim ilk gebeliğim de aynısı oldu hatta 2 defa daha özele gittim doğduktan 5 yaşına kadar geçer dedi ben doğduktan 1 sene sonra gösterdim hiç bir sıkıntı çıkmadı şükür sende tekrar doktoruna danış istersen :)
(84 puan)
Her gittiğim de ilk bunu soruyorum kafana takma diyor ama dediği gibi olmuyor bir kez bebek kaybedince herşey çok zor oluyor :( haftaya cuma gidicem inşallah geçmiştir
0 oy
(17 puan)
Bende 33+1im. Benim bebeğime renkli ultrasonda dediler kalbinde parlaklık var diye. Down sendromlu olabilir dedi doktor. Sonra kendi doktorum baktı oda dedi gerçekten parlaklık var dedi ama illede down olacak anlamına gelmez dedi. Kesilmemiş karpuz doğmadan bilemeyiz. Allah a emanet ettik ve akışına bıraktık. Biz bilemeyiz ama Allah bilir. 
(84 puan)
İnşallah sağlıcakla alırız kucağımıza

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 84 göst.
0 oy
4 cevap 124 göst.
2 Mayıs Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Nilayy22 (69 puan) sordu
0 oy
2 cevap 88 göst.

651,023 soru

3,427,253 cevap

4,259,791 yorum

184,001 üye

...