0 oy
248 göst.
Hamilelikte Güzellik kategorisinde (378 puan)
Güzellik lateglrusine giriyor mu bilemedim ama bi sorunum var kızlar yaşayanlar yazarsa sevinirim.

Yaklaşık 8.haftadan sonra göğüs uçlarımda kararma oluşmaya başladı. Normal bir süreç olduğunun farkındayım ama biraz sinirlerimi bozmaya başladı. Beyaz tenliyim normalde ten renginden birkaç.ton koyuydu tezat olusturmuyordu ama bu hâline alışamadım. Çevresi de biraz genişledi gibi geliyor gözüme muhtemelen öyle oldu. Ondan da rahatsız olmaya başladım. Kendimi saklamaya başladım gibi hissediyorum. Bu durumda rahatsızlık yasayıp alışan ya da bir tavsiyesi olan varsa yazabilir mi acaba? Su an 11 haftadayım. Daha nereye kadar kararım büyüyecek. Ne zaman normale donecek

 Ya da eski haline dönüyor mu :( 
Gebelik haftası 11*4

8 Cevap

+1 oy
(34 puan)
İlk aylar oluyo kararma son aylara doğru aciliyo rengi merak etme benimde oyleydi şuan açıldı rengi
-Reklam-
+1 oy
(85 puan)
Bir yerde okumuştum. Bebekler ilk doğduklarında sadece siyah beyaz kırmızı görürmüş. Olası zor şartlarda doğum olursa anne kendinde değildir bebek tek kalırsa göbekten başlayan siyah çizgiyi takip ederek koyu renk memeye ulaşır ve hayatta kalır diyordu. Doğru yalan bilmiyorum ama insanı motive ediyor. Özellik o çizginin sadece hamileyken olması da enteresan 
(378 puan)
Doğru değilse bile çok farklı bir bakış açısı getirdi su an bana çok teşekkür ederim yorumunuz icin
(85 puan)
Rica ederim moral bozmayın geçer hepsi sağlıkla gelsin bebeğiniz :)
+1 oy
(172 puan)
31. Haftadayim git gide koyulasip büyüyor. Göğsün bebeğin için hazırlanıyor canım bence sıkma canını. Ben bedenimin değişimini gördükçe bebeğimin varlığından dolayı mutluluk duyuyorum. Goguslerinin bir görevi var böyle olması çok normal. Dışarıdaki insanlar görmüyor zaten. Eşin için saklanıyorsan saklanma aksine gurur duy sen anne olacaksın.
+1 oy
(241 puan)
Ahh ahh tek göğüsler olsa benim koltuk altı genital bölge acayip karardı :))  ve bende beyaz tenliydim vücudumun da rengi karardı  :) hiç kafaya takmıyorum taksam ne olacak böyle olması gerekiyordu ve oldu doğumdan sonra geçer umut ediyorum çevremde öyle diyo problem yok. Eşinden de çekiniyorsan cekinecek bı durum yok hamilelikten dolayı normal ilerde özel bölgelerde de kararma olacak canim hazır ol :)) senin elinde olan bı.durum değil çünkü. 
(378 puan)
Dediklerinizi yaşamaya başladım gervekten de eşim sorun ettiğini hissettirecek bir şey yapmadı şimdiye kadar çok şükür ama kendi kendime sorunlar yaşıyorum sanırım. Alışmak lazım en iyisi sanırım  :(
(241 puan)
Eşin de sorun yapmadıysa sıkıntı yok yaparsa sıkıntı hiç kafana takma senin elinde olan bir şey değil çünkü geçici hem. Hiç kafana takma alışırsın alışmasan bile bişe yapamiyorsun :)
0 oy
(1,620 puan)
Sürekli insanların göz önünde bulunan bir yer değil neyden kimden saklıyorsunuz anlamadım 
(378 puan)
Insanların göz önünde olmasına gerek yok zaten. Normalde kendine bakan ilgilenen bir insandım bu değişikler yüzünden aynaya bakmak istemez gibi oldum. Anormal bor durum yaşadığınız farkındayım. Tavsiye istiyorum eleştiri ya da sorgulamadan ziyade teşekkürler:)
(1,620 puan)
Sorgulamadim ama bu durum olağan şeyler ilerleyen zamanda catlaklariniz da olacak vücudunuzun her yerinde o zaman ne yapacaksınız
(378 puan)
Bilmiyorum muhtemelen olacak da zaten ama önüne geçmenin ya da ilerlemesini engellemenin yolları var mı araştırıp sorusturuyorum işte.
(1,620 puan)
Malesef olmuyor ben İlk gebeliğimde çok kilo aldım hiç çatlağım olmadı ama ikincide çok kilo almadım çatlağım oluştu yani vücut yapısına bağlı vücut çatlamaya meyilliyse önüne gecemezsin
0 oy
(639 puan)
Ben de aynı dertten muzdaribim . Yani kahverengi halka aşırı genişledi ve koyulasti göğüslerim de aşırı büyüdü görsel olarak mutlu değilim ama emzirdikten sonra umarım küçülür ama rengin çok açacağını sanmıyorum . Açsa annelerimizinde açardı diye düşünüyorum :))))
(378 puan)
Göğüsler küçülüyor umarım çevresi de beraberinde küçülür :')
(639 puan)
Tavsiyem destekli toparlayıcı sütyeni hiç bırakma bana öyle önerdiler emzirme sonrası sönüyor ya sarkma olmuyormuş ozaman.
0 oy
(330 puan)
Bendede var 36 oldum ama göğüs çevresi çok siyahlasti ve geniş sekilde büyüdü siyah yerleri normal bence hamiljkte
0 oy
(2,424 puan)
Benim yakınımında hamileyken gögüsleri koyuydu doğurdu yine koyu ama hamilelik sürecindeki koyuluktan biraz açık bebeği 2 aylık oldu belki o sürecte açıldı tam bilmiyorum ama bende suan 12+0ım benimde gögüslerim yeni kararmaya ve genislemeye basladi normal durum bu hem bebeğin daha kolay memeyi bulmasini sağlıyormuş yani doktorlar öyle dedi bebeğinizi kucağınıza alıp emdirdiğinizde böyle bir düşünceniz kalmıcağından eminim :))

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 932 göst.
27 Eylül 2018 Hamilelikte Güzellik kategorisinde Emirin annesi (641 puan) sordu
0 oy
5 cevap 389 göst.
8 Mayıs 2018 Hamilelikte Güzellik kategorisinde Yağmursumeyye (27 puan) sordu
0 oy
2 cevap 76 göst.
28 Haziran 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Zezee (336 puan) sordu
0 oy
3 cevap 79 göst.

649,207 soru

3,420,333 cevap

4,251,729 yorum

183,486 üye

...