0 oy
256 göst.
Doğum kategorisinde (21 puan)
kapalı
Merhaba hanımlar bugün doğum yaptım ve bebeğimi sadece ameliyathanede gördüm sonra küveze götürdüler kilosu iyi 3300 doğdu ama solunum skntisi var gece getirirler diye düşünüyorduk tam duzelmemis yatış yapıldı yeni doğanda yatıyor bir hafta ile 10 gün arasında düzelir dediler böyle bişey yaşayan varmı kaç güne toparladı bebeğiniz kendini...ne uyuyabiliyorum ne durabiliyorum aklım hep bebeğimde durup durup ağlıyorum
Kapatılma nedeni: Doğum sonrası konularını sol üstteki menü kısmından gebelik dışı soru-sohbet veya bebek bakımı bölümünde açınız.

2 Cevap

0 oy
(1,571 puan)
Ağlama canım. Bnm kizim 33 haftalık doğdu. 21 gün yatti. Solunum sorunu duzeldikten sonra bı de emme refleksi gelişsin diye bekledik. Orda çok güzel bakiliyo. 2. Bebeğimde sarılıktan yatti. İçin rahat olsun. Sen bol bol sütünü sağ götür. Dua et ağlama. Bebekler hisseder. Haftası ve kilosu iyi. Bence 5 6 güne taburcu olur. 
(21 puan)
İnşallah bı an önce iyi olur yanımızda olur canım çok zormuş ayrı durmak :(
(1,571 puan)
Sen üzülme. Kuvezden sonra misafir yasağı var. 2 ay. Beni kimse dinlemedi herkes çıktı geldi. Çocuk birinden virüs kaptı. 3 aylıkken tekrar kuveze alindi. 6 saat aklımı kaybetmisim. Kucağından alınması daha da kötü. Üzülme hepsi geciyo. Dünyada onlarca prematüre var. Hem senin ki sınırda prematüre korkma iyi olcak öyle vericekler sana. Böylesi onun için en iyisi.
(21 puan)
Bian önce toparlasin evimize gidelimde çevreme söylerim yasak diye kabul etmem gerekirse kimseyi böyle bı durum yasamasaydik da kabul etmiycektik zaten malum salginlardan dolayı birinci derece yakınlarınıza da maske takarak karşıdan görüşücektik..şimdi daha da dikkatli oluruz yeterki yavrum toparlasin kendini
(42 puan)
Çok geçmiş olsun inşallah bı an önce kavuşursun bebegine kucağına alırsın insallah
-Reklam-
0 oy
(3,685 puan)

Böyle bir şey yaşayan elbette var, milyonlar var :) Gözünüz aydın, geçmiş olsun. Ben de 34+1'de doğum yapıp böyle bir şey yaşayanlardanım. Evet, süreç içerisinde lohusa kadına çok zor, çok ağır geliyor ama merak etmeyin, geçiyor. Bebeğinizin sağlıkla küvözde kalması yanınızda kalmasından milyon kere faydalı ve gerekli bir durum. Prematüre bir bebek doğumu gerçekleşmiş. Solunum sıkıntısı çekmesi normal. Siz bol bol süt sağın. Bebeğiniz için en büyük şifa Allah'ın izniyle anne sütüdür. Kısa zamanda yanınıza gelir, maşallah haftası da kilosu da gayet iyi. Ben üç hafta bekledim. Üç yıl gibi geldi ama elhamdulillah geçti. Geçiyormuş. Geçince öğrendim ben de geçtiğini... 2350 gram, 44 cm, enfeksiyonlu, el kadar bebeğe kavuşmak için saat saydım. Elhamdulillah kavuştum, şimdi yanımda uyuyor, 8 aylık oldu bile maşallah. Siz de sağlıkla kavuşun inşallah.

(21 puan)
Maşallah 41 kere..benim kızımda inşallah bir an önce toparlar da kucağımda olur

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 516 göst.
28 Haziran 2022 Doğum kategorisinde Ksibel (458 puan) sordu
0 oy
13 cevap 546 göst.

651,327 soru

3,428,589 cevap

4,261,109 yorum

184,100 üye

...