0 oy
125 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (17 puan)
Kizlar ikizlere gebeyim. Cift yumurta ayrı ayrı keselerde. Birisi suan tam gununde birisi 5 gun geride. Doktor suan bi sıkıntı yok ama ileride ne olacagi belli olmaz dedi. Basina boyle bisey gelen var mi sonrasinda ne oluyor nolur yazin cok korkuyorum bisey olcak diye. 

5 Cevap

0 oy
(387 puan)
İlk olarak hayırlı olsun canım. İkiz gebeliklerde bu şekilde oluyor genelde tek gebelik gibi olmuyor tabiki . O yüzden fazla kafana takma canım Allah yardım eder.
-Reklam-
0 oy
(1,999 puan)

Korkma canım bazı bebekler annelerine çabuk tutunur gelişir erken döllenme olur bazı bebekler geç döllenme olur kesenin içinde bile geç görünür tekli gebelikte bile böyle ikizlerde de qyni şey biri daha erken döllenmis diğeri 5 gün geç korkma kendini tedirgin etme sakin ol bol bol dinlen uzan benim kardeşimde cift yumurta ikizi doğum yaptı 5 e girecekler şimdi doktor ona da demisti biri kız biri erkek oldu bebeklerin kizlar erkek bebeklere göre gün olarak geriden geliyorlar belki biri kızdır 

0 oy
(280 puan)
Âaa bana da öyle dedi doktor biri tutunamayabilir bile dedi 10 gün sonra gittiğimde de kalp atışlarını duydum ikisininde haftaya da sezeryan olacam Allah'ın izniyle hiç takma ben de çok korktum çok taktım bişey olmuyor merak etme Rabbim verecekse her türlü verir sen en güzele emanet et♥️ sağlıkla hayırla kucağımıza almayi nasip etsin Rabbim inşallah benimde ayni senin gibiydi gerçekten:)))
0 oy
(3 puan)
Hayırlı olsun hiç korkma cnm bende aynısı oldu benimkisi 15 gün gerideydi şimdi çok şükür 3 yaşına girecekler
0 oy
(484 puan)
Merhaba ben de basta ikiz gebelik yaşıyordum. Biri önde diğeri gerideydi. Ama önde olan bebegin kalbi durdu geriden gelen küçüğümle 31.haftafayiz cok şükür. Aralarinda fark olması normal. Allah yasatacaksa geriden gelen de gayet sağlıklı ilerliyor hayırlı doğumlar hepimize 

İlgili sorular

0 oy
44 cevap 725 göst.
0 oy
6 cevap 616 göst.

649,592 soru

3,421,909 cevap

4,253,644 yorum

183,595 üye

...