0 oy
270 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (182 puan)

Doğumu başlatmak içinn ne  yapabilirim henüz nişanım gelmedi her seferinde umutla tuvalete gidip bakıyorum ama yok:( normal doğum olmasını istiyorum bebeğime bakarken zorlanmamak için ama ne gelen var ne giden pazartesi günü kontrolüm var o güne kadar biraz açılmamı ve doğumu tetikleyecek şeyler yapmak istiyorum. Sizlerin yaptığı şeyler var mı?

Gebelik haftası 38

3 Cevap

+2 oy
(14 puan)
Ben 33. Haftamdayım 20. Haftamdan beri hamile pilatesine gidiyorum çok öneren olmuştu ayrıca doktorumunda gönderdiği mesajı ekliyorum;Yürüyüş ve Pilates gebeliğin başından doğum olana kadar, ilişki gebeliğin başından doğum başladığında su gelişi olana kadar olabilir nişan gelmesi de engel değil ve korunmasız olsun32. Haftada perine masajı buğday özü yağı ile günde 15 dk her gün tabi bu süre değişken olabilir önemli olan düzenli yapılması

35. Haftada ahududu yaprağı çayı günde iki çay bardağı bir yemek kaşığı ile demlensin

37 de günde üç ahududu yaprağı çayı ve üç çay bardağı adaçayı (Salvia Officinalis) olsun adaçayının Tıbbi adı ile alınsın Yağları da art de huile den öneriyorum. 

Ayrıca nişan gelmesi hemen doğumun başladığını göstermez nişanı gelip 1 hafta sonra doğuran var yada nişanı gelmeden doğuran o yüzden nişan gelmesine bel bağlama suyunda gelebilir yada düzenli sancıyla başlar ve unutma bebeğin ne zaman nasıl doğması gerektiğini iyi biliyor bebeğine ve kendine güven her gebelik farklıdır. Hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum. 
(15 puan)
Benim nişanım 36+5 de geldi... Şuan 38+5 im hala dogurmadim.. 2. Gebeliğim üstelik
(182 puan)
Çok teşekkür ederim♡
-Reklam-
0 oy
(222 puan)
Hurma diyorlar ve bol bol yürüyüş 
(182 puan)
Evet onları  yapıyorum tesekkür ederim♡
0 oy
(187 puan)

Doğumdan iki gün önce börek açtim.carsamba aksami çömelme hareketiyle yer silme hareketi yaptim üstelik hastaydim ertesi sabah aniden sancim geldi.38.haftamda doğdu bebişim şuan 10 günlüğüz:)

(1 puan)
Bende 38 haftalığım hiç sancım yok acaba bebek kanala girince mi çömelme hareketi yapılıyor yoksa son haftalarda mi
(187 puan)
Valla canim kanal manal hic bilmiyorum ama bebeği kanala yönlendirmek içinmiş o hareketler dogurmam gerekiyodu bebem irilesiyodu şekerden dolayi bi iki hareket yapiyim dedim gerisini Allaha emanet ettim. Hic biseyim yokken gece boyu sabah aniden sancim geldi rabbim bunaltmadı çok şükür.instagramda simge duman var onun sayfasimdaki hareketlerden yapabilirsin

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 203 göst.
0 oy
5 cevap 238 göst.
0 oy
3 cevap 186 göst.

652,522 soru

3,433,362 cevap

4,266,443 yorum

184,417 üye

...