0 oy
237 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (556 puan)
Her kese merhaba ilk bebeişim 7+6 olduk ilk keseyi gorduğumuz gün doktor 11tane test istedi istediğiz yerde yaptirin diye başka özel hastane de arkadaş çalişiyor o testleri gorunce niye bu kadar fazla dedi ben yabaciyim burada cok doktor işim olmadi acaba özel hastane ler de böyle yanlişler oluyor mu ben hepsini yaptirmadim hemogram, tam idrar tahlili, şeker değerima baktirdim ama doktor illade hepsini yaptir  diyor bizim memlekette hic böyle testler yok ne diyorsunuz doktoru ve hastaneyi değiştirmayi duşundum 
Gebelik haftası 7+6

3 Cevap

0 oy
(735 puan)
Bnde 7+6haftaligim kan ve idrar testi aldilar sadece bur ay sonrayada randevu al ultrasona gir sonra gel dedi
-Reklam-
0 oy
(1,806 puan)
Azerbaycanlisiz ya?nece mende 11den cox belke test vermisem  ozeldedi doktorum ve uzman doktordu Azerbaycanin ela doktorlarindan oda istedi menden qan qrupumdan tutmus hepatit b ,c siflis tsh,idrar testi,herrr sey holloqramdi nedi o.eger hekiminden narazisansa deyis ama razisansa dediklerine emel ele mence.sonucds hekim bizden cox bilir).ve bunlarin hamisina birlikde 300azn pul verdim bilmirem turksuzse sizde ne qeder edir ama bele yeni.hekim deyibse drmeli lazimdi ozunuzden seyler uydurub etmiyin.
0 oy
(140 puan)
Canım tedbir amaçlıdır kan ve idrar alıyorlar. Bence sağlık ocağında yaptır testleri orada ücret edemezsin. Sonuçları alıp doktoruna götürürsün. İçin rahat etmezse doktorunu değiştirirsin. Ama korkulacak bir şey yok. Ben ilk gebelikte sağlık ocağında yaptırdım memlekette 2. De izne gitmiştik fazla zamanım yoktu özelde yaptırmak zorunda kaldım testleri ücret ödedim. Alerjin enfeksiyon hastalıklara bağışıklığın vs var mı onlara bakılıyor bi sıkıntı olursa vitamin eksikliği kansızlık vs ona göre vitamin hap başlatılıyor canım.  Bence ihmal etme yaptır testleri. İçin rahat eder keşke yaptırsaydım diye aklında kalmaz hiç olmadı. 

İlgili sorular

–1 oy
0 cevap 148 göst.
0 oy
8 cevap 390 göst.
0 oy
19 cevap 950 göst.
0 oy
2 cevap 93 göst.

647,636 soru

3,414,622 cevap

4,244,998 yorum

183,050 üye

...