0 oy
144 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (4 puan)
Merhaba. Sincan Koru Hastanesi'nde gebelik takibimi yaptırıyorum. (Gulchin Abdullah) 21 haftamın içindeyim. Aynı hastanede hekim değişikliği yapılıyor mu bilen var mı? Bir de eğer bilen varsa hangi hekimi önerirsiniz? Doktor kişilik olarak kötü biri değil kesinlikle. Güleryüzlü pozitif. Ama benim aradığım bu değil. Yeterli bilgiyi alamadım gebeliğin başından beri kendisinden.  İlk gebeliğim ve  gebelik meselesine çok uzak biriydim. Hiçbir bilgim yoktu. Bu platformdan ve internetteki hekimlerden öğrendim birçok şeyi. O yüzden değişiklik yapmak istiyorum. Mümkün mü? Yazarsanız sevinirim. Iyi günler hayırlı ve kolay doğumlar herkese inşallah. 
Gebelik haftası 20 hafta 5 gün

3 Cevap

0 oy
(9 puan)
Merhaba. Koru sincan ve özellikle gulchin hoca ile alakali sorum varken sizin sorunuzu gördüm. Dogumunuz gerceklesti mi? Hangi hocaya gittiniz ve sincan korudab memnun kaldiniz mi acaba?
(4 puan)
36 hafta 4 günlük oldu bebek. 3.700 grammış. Doğum gerçekleşmedi henüz. Başından beri bi sezaryen sevdası var doktorun. Şu anda da bebek iriymiş. O yüzden sezaryen dedi. 20. haftada eşim hepatit taşıyıcısı diye sezaryen önerdi. Hekim bulamadığım için onda devam ettim. Doğum normal olsun çok istedim. Hâlâ da istiyorum ama nolucak bilmiyorum. Size önermem net söylüyorum. Kişiliğine kesinlikle lafım yok ama insanı bilgilendiren, yol gösteren bi hekim değil ve dediğim gibi bi sorun olmadığı takdirde normal doğum isteyen biriyseniz kesinlikle önermem. Başından beri sezaryen aklıma sokulmaya çalışılıyo.
-Reklam-
0 oy
(158 puan)
Tabiki yapabilirsiniz ben 3 hekim değiştirdim insan rahat edemeyince memnun kalamıyor
0 oy
(181 puan)
Vala benim komşum murat bey e gitmişti galiba çok memnun kaldım demişti 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 127 göst.
0 oy
3 cevap 774 göst.
12 Şubat 2020 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde ebru06 (1 puan) sordu

648,998 soru

3,419,557 cevap

4,250,781 yorum

183,442 üye

...