0 oy
294 göst.
Doğum kategorisinde (18 puan)
Kızlar perşembe günü sezeryan için gün verdi dr saat 1 de yemeğini ye öğleden sonra gel dedi su dahi içme dendi yemek yiyip gidince nasıl sezeryana alcak nasıl olcak öyle
Gebelik haftası 37+5

6 Cevap

+1 oy
(140 puan)
Canım ben 38 . Haftalıkken çatı muayenesine gittim aç karnına. Kordon dolanmasından dolayı acil sezeryane alındım. Doktora karnım çok aç midem bulanıyor açlıktan yemek yiyip öyle gelsem olmaz mı dedim. Su bile içemedim dedim. En iyisini yapmışsın önemli olan aç olman zaten dedi Su bile içmemen gerekiyor dedi. Sezeryande de normal doğum gibi üstten bastırıyorlar bebek ve eşi kolay çıksın diyem  kusma vs olmaması için aç olman lazım canım bende bilmiyordum benimki plansız olduğu halde doktor şanslıymışsın yemek bile yememişsin hiç beklemeden acil  doğuma almamız lazım seni dedi. 3 kordon dolanması olmuş gözüktü ultrasonda. Iyikide yememişim bide acikmami bekleseydim bebek iyice morarırmış. Vücudu morarmış nefessiz kaldığından ne kadar sıkmışsa kordon. Şu an 4 yaşında oğlum.  Iyiki diyorum aç gitmişim o gün kontrole. O yüzden ne zaman hangi dr gidersem gideyim aç karnına gidiyorum. Biraz uzun oldu canım kusura bakma. Ben önemini anlatmak istedim sadece :)
(140 puan)
Senden de Allah  razı olsun canım.  Bende sana dua edeceğim söz.  ;) kaç haftalık senin bebiş Allahın izniyle inşallah? Benimki 20+1 canım. Bu arada doktoruna her şeyi sor merak ettiğin.  Aklında kalıp stres yapacağına sor için rahatlasın. Hamilelik te inşallah çok tedirgin ve korkuyor istem dışı stres yapıyor her ne kadar da yapmam yapmıyorum desene insan annelik içgüdüsü rahat olamıyor insan. Doktoruna merak ettiğin her şeyi sor.  Rabbim sana ve bebeğine sağlık sıhhat versin inşallah ümmeti Muhammede bizede içinde Amin.
(190 puan)
Amin canim benim Allah razi olsun. Ben 32 ye girdim elhamdulillah ama doktorum 1 hafta onde soyluyor. Ben makedonyadayim, doktorum da arnavut :) Ben biraz arnavutca, o biraz turkce cat pat anlasiyoruz :) Ama cok sukur hic tek gitmedim zaten esim veya kayinvalidem vasitasiyla sordum hep aklimdakileri. Rabbim hepimize hayirli, sağlikli doğumlar nasib etsin canim benim :) Senin ikinci cocugun anladigim kadariyla. Ne guzel insaallah biz de o gunleri goruruz :)
(140 puan)
Aaaa ta nerden nereye bende türkiyedeyim ;) Amin inşallah canım.  :) evet Rabbım sağ salim kucağımıza almayı nasip ederse hayırlısıyla inşallah 2. Çocuğum olacak 1 oğlum var 1 de kızım olacak inşallah.
(190 puan)
Evet nerden nereye :) Ne guzel masaallah :) Rabbim hepsini hayirli evlat nasib etsin :)
(140 puan)
Amin Ümmeti Muhammedin evladını inşallah canım.  Allah razı olsun.  ;)
-Reklam-
0 oy
(36 puan)
Gece 1den bahsetmistir bence
(18 puan)
Geceyse çok fazla aç kalcam gündüzse çok az bir gariplik var çözemedim hadi hayırlısı:)
(36 puan)
Yani ben iki sezaryen oldum ordan biliyorum gece 12den sonra hiç bı sey yemiyodum doktorum öyle söylemisti cünku
0 oy
(149 puan)
Gece 1 den bahsetmiş doktorunuz. Şimdiden geçmiş olsun,  sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi. 
0 oy
(511 puan)
Bende yarın sabah giricem sezeryani 12 ye kdr çıkaran dedi 11 de alacak sanırım gece 4 5 gibi karnını doyur suyunu iç sonra birşey yme dedi
0 oy
(144 puan)
Bende cuma olacagum banada gece 12den sonra su bile ıcmd dedı dr
0 oy
(62 puan)
Sezeryana tok almıyorlar sen istersen doktorunla önceden görüş boşuna sezersan gününü yakma

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 59 göst.
0 oy
3 cevap 201 göst.
0 oy
13 cevap 506 göst.
26 Aralık 2023 Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde Mrvnr123 (23 puan) sordu
0 oy
3 cevap 112 göst.
22 Aralık 2023 Doğum kategorisinde Yaseminixc (83 puan) sordu

650,426 soru

3,424,951 cevap

4,257,215 yorum

183,807 üye

...