0 oy
185 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (78 puan)
Kizlar 22 . Haftaya girdim geçen hafta devlet kontrolünde bir hafta içinde özelde ayriltili ultrasona gir bebeğin iç organlarina bakılsın dedi de .. kesinlikle girmem gerekir mi bı şey çıkma ihtimali var mı girmeyen de oldu mu .
Gebelik haftası 22

6 Cevap

0 oy
(1,821 puan)
Doktorun gir dediyse gir bence canım. Bütün organlarını ve bebeğin herşeyini inceliyorlar.
-Reklam-
0 oy
(377 puan)
Gitmeyen çok ama git bence bakılsın eğer bişey varsa doğumdan hemen sonra müdahale ederler benim  arkadaşın bebeği malesf organ larında sorun olduğu için aramızdan ayrıldı bir damarı  yada bir organı ters mi neymiş öyle anlatıyordu doktorlar da bilmediği için geç kalındı müdahalede ama şimdi gitme gerek yok diyenler çıkacak GEREK VARR canım çok önemli ayrıntılı ben oğlumda gittim 1 saat incelediler kalbini kolunun içindeki kemik kaç cm ona bile baktı doktor parmakları tammı idrar torbası çalışıyor mu gözü açık mı  organlar iyi işliyormu a dan z ye herşeye  
(750 puan)
Post sahibi değilim ama çok şanslısın. Özelde bin lira para verip 15 dakika bile sürmeyen detaylı ultrosonum. Keşke başka seçeneğim olsa da gitsem araştırma uzak tek bir özelde uapılıyor oda böyle işte
0 oy
(521 puan)
Bence hamilelikte yapılan testlerden en önemlisi ayrıntılı ultrason. Çünkü her şeyine detaylı olarak bakılıyor. Hamilelikte tedavisi mümkün olan rahatsızlıklar için erken teşhis önemli. Ya da doğum sırasında dikkat edilmesi gereken bir şey varsa önceden haberin oluyor. Bazen doğumdan hemen sonra takibi gerekiyorsa yine ayrıntılı ultrasona göre bakılıyor. İhmal etmemek lazım. Bir şey olur, geç kalmış olursunuz, pişman olursunuz neden girmedim diye. 
0 oy
(623 puan)
Bak o ikili üçlü dörtlü test hiçbir şey en önemli olan ayrıntılı ultrason ben ayın 26 da aldım gidicem gücüm olsa özele giderdim ama yine de şehir hastanesine bile olsa gidicem inşallah bir şey yoktur içim içimi yiyor annelik psikolojisi işte korkuyoruz kötü bir şey derler mi diye artık dua etmekten başka elimden bir şey gelmiyor.
0 oy
(269 puan)
Bende bu gün gireceğim ayrintiliya 22+1 olduk, inşallah sorun çıkmaz.İmkaniniz varsa sizde yaptırın önemli bence.
0 oy
(3,322 puan)
Ben girdim oglumda bobrek genislemesi cikti

İlgili sorular

0 oy
37 cevap 1,592 göst.
0 oy
7 cevap 264 göst.
0 oy
3 cevap 192 göst.

655,735 soru

3,445,528 cevap

4,280,224 yorum

185,267 üye

...