0 oy
200 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (142 puan)
düzenledi
Evet bende 2/3 gündür bu kadar çabuk değil olamaz dedim kendi kendime ama biranda göbeğimde bi tarafında acı hissediyorum sonra oraya dokunuyorum acısı geçiyor 1/2 saat sonra yine başka yönde bir acı oluyor ama içten bi vuruş olduğu belli ben vücudumu hamilelik surecimden beri çok dinlediğimden kaynaklimi bilmiyorum ama hissediyorum bak şuan bile o hafif acıyı hissediyorum ve hemen geçiyor mutlusa oluyorum bebek midir acabaaaa yoksaa tehlikeli bir durum mu.. bazen içten hıçkırıkta tutuyor anlam veremedim.
Gebelik haftası 11/1

4 Cevap

0 oy
(1,022 puan)
11 haftada hissedilmesi mümkün değil bence vücudunuzu çok dinlediğiniz icin böyle hissediyorsunuz
(142 puan)
Evet küçüklüğümden beri bu sorun var bende bende bu yüzden olduğunu düşünüyorum teşekkürler fikirleriniz için:)))
-Reklam-
0 oy
Hayır bebek degil hamilelik surecinde gelisen rahim aci hissi yaratir. Ayrica beslenme damarların nabiz atma ve wegirme yapar. Bir kac cm bebegin vucutta hissedilmesi kolay değil.
(142 puan)
Evet vücudumu dinliyorum küçüklüğümden beri var bu bende büyük ihtimalle o yüzden bu şekilde aydınlattığıniz bilmediğim şey hakkında Bilgi verdiğiniz için teşekkürler:))))
0 oy
(69 puan)
Size öyle geliyor olabilir. Çünkü 11.haftada bebeğin hiç bir kemiği sertleşmemiş oluyor ve hissetmek mümkün değil. Biz anneler olarak fazla heyecalyz ondan öyle gelmiş olabilir size de❤️
(142 puan)
Hem fazla heycan hemde küçüklükten kalan bir sorunum var vücudumu dinleyebilmem ondan kaynakli sanırım birde ilk gebelik olunca ultra arşa çıkıyor bu heycan daha da ince detayına kadar dikkat ediyorum evet haklısınız teşekkürler ❤️
0 oy
(154 puan)
16. Haftadan önce mümkün değil
(142 puan)
Bir güzel bilgi daha edindim teşekkürler ❤️

651,102 soru

3,427,590 cevap

4,260,141 yorum

184,024 üye

...