0 oy
116 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (82 puan)
Kızlar merhaba, Ben 8 haftalık hamileyim. Ve sadece uyku dışında pek bir belirtim yok. Aşırı halsiz yorgun ve uyku hali hissediyorum başka belirti olmaması normal mi ilk hamileliğim kusura bakmayın yanıtlarsanız sevinirim.
Gebelik haftası 8

4 Cevap

+1 oy
(92 puan)
seçti
 
En İyi Cevap
Normal canım bu haftadan sonra başlıyor genelde belirtiler şimdi iyi günler :))
(82 puan)
Teşekkür ederim canim
-Reklam-
+2 oy
(1,022 puan)
Yavaş yavaş artacak belirtiler artmayada bilir çok rahatta geçer benim gibi kabuslar içinde de gecirebilirsin . Yani daha çok erken :) umarım sorunsuz devam edersiniz
(82 puan)
İnsallah canım çok teşekkür ederim. Yani ben acemi olduğum için pek anlayamıyorum ne normal ne değil
0 oy
(6,103 puan)
Gayet normal. Şükret demek ki kolay geçiyor :)
(82 puan)
Teşekkür ederim canım
0 oy
(419 puan)
Bence şükür et canım benim. Çok şanslısın. Belki ilerde kendini gösterir hamileliğin ilerledikçe belirtiler ortaya çıkar eğer çıkmasa bile sevin. Ben hamileligimi öğrendiğim ilk günden bütün belirtiler kendini gösterdi ve çok zorlanıyorum. 
(82 puan)
Yaaa bende duygusal olarak belirtiler var mesela bazen çok mutluyum bazen çok mutsuz ayrıca çok yorgunum böyle belirtiler yoksa mide bulunması falan pek yok bide kokulara hassasiyet falan diyolar ama.ben hiç bi.seyden tiksinmiyorm yiyebiliyorum falan garip geldi belki.erken olduğu içindir
(419 puan)
Herkes aynı deyil belki sende erkendir ve sonradan çıkar belirtiler. Duygusalik,herşeye küsme, mutsuzluk,uykusuzluk, yorgunluk,yemeklere karşı hassasiyet. Tiksinmek ve ya durduk yerde aklına başka yemek gelmesi ve kusmak:D et ürünlerinden sosis kokusu soğan kavurması oho saysan bitmez ki Parfüm iyisini hiç sevmiyorum çok rahatsız etmeye başladı hamile kaldıktan sonra. Daha çok var ben hepsini yaşadım inan ve ben asla neden böyle oluyor demem şükür ederim. Amma zor. Onun için piskolojik olarakda rahat ol canım benim eğer olacağı varsa belirti olur olmasa bile ne mutlu sana. Amma canım benim bunu unutma insan piskolojik olarakda kendi belirtisini beli eder.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 208 göst.
0 oy
0 cevap 87 göst.
0 oy
2 cevap 177 göst.
0 oy
3 cevap 240 göst.

649,711 soru

3,422,339 cevap

4,254,149 yorum

183,626 üye

...