0 oy
117 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (368 puan)
13+2 olduk. 2. Gebeliğim oğlumda hiç bulantı yaşamamıştım ama bu gebeliğim zor geçiyor. Prilam kullanıyorum buna rağmen sürekli bulantım var. Ne zaman geçecek kızlar yoruldum

6 Cevap

0 oy
(4,622 puan)
Allah bilir. 18. haftadayız, hâlâ bulantı ve tiksinme yoğun bir şekilde devam ediyor. Ben artık umudumu kestim, doğuma kadar devam edecek herhalde diye düşünüyorum.
(368 puan)
Rabbim o kadar çektirmesin inşallah en kısa zamanda biter
(4,622 puan)
İnşallah. Sırf bu yüzden hamileliğin tadını çıkaramıyoruz gibi hissediyorum.
(7 puan)
Bana üç ayın bitsin geçecek dediler 18 +3 teyim  ne kusmam bitti ne başka birşey. Umudumu bende kestim zofer ve prillam kullanıyorum banamisin demiyor
(4,622 puan)
Bana da öyle 3 ay bitsin geçer denildi, 4 ay bitsin geçer denildi hala bitecek. Kusma yok şükür, bulantı ve tiksinme var bende. Allah size sabırlar versin gerçekten kusma daha beter.
-Reklam-
0 oy
(1,806 puan)
12ci haftaya gectim 1haftadir cok sükür azaldi .o kadar coksa doktoruna danis ilacini degistirir belki bu fayda etmiyordur.ama ben fazla ilac kullanmamaktan yanayim.bamada doktorum ilac yazdi cokk kotuydum 9cu haftamda 3 4tanesini kullandim oda cokk fena olunca.. ondan sonra kendimi alistirmiycam dedim  ve biraktim ilaci .dogru bulamtilarim var ama cok az sabahlari bide geceleri oluyor bide ac olunca ogurmelerim oluyor(.ilac icersem bagimlisi olacam gibime geliyor.)
0 oy
(8 puan)
37+4 oldum hala bulantı kusmam var prilam kullanmama rağmen yani tamamen kişiden kişiye değişiyor ve ben 64 kilo ile hamile kaldım hala aynı kilodayim düşünün yarın sezeryan günü alicam hala kusmaya devam :( 
0 oy
(21 puan)
Bebeğin kıpırdayinca geçer canım 
0 oy
(41 puan)
Bende 12 haftaya girdim bugün, hamileliğimi öğrendiğimden beri aşırı iştahsızlık var ,herseyden ama herseyden midem bulanıyor, insanın hiç ekmek ve yemek yemeden de yaşadığına şaşırıyorum artık.. kendimde görmesem inanmazdım. Sadece ve sadece meyve yiyebiliyorum.. sadece elma muz o kadar.. bazen suçluluk duygusu hissediyorum.. korkuyorum fazlaca .. ilk gebelik,tedirginim .. rabbim hepimizin yardımcısı olsun,iştahımızı açsın .. suçluluk duygusundan da kurtulalım..
0 oy
(172 puan)
Benim 13.haftada bitmisti. Tabi arada bir geliyor o da sabah açken ya da bazı kokuları duyarsam oluyor.  Umarım sizin de yakın zamanda geçer. Çok aç kalmamaya dikkat edin, nar, muz, ayva bana iyi gelmişti onları tüketebilirsiniz. Hala devam ederse de safra kesenizden ötürü olabilir. Bir akrabam da 9 ay boyunca bulantı yaşadı doktor safra kesene baktır demişti. 

653,012 soru

3,435,286 cevap

4,268,611 yorum

184,556 üye

...