0 oy
293 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (657 puan)
kapalı
Şükürler olsun 3 gün önce bende oğluma kavuştum ve bu postu açmak bana da nasip oldu. İlk gebeliğim ve normal doğum yaptım. Soruları olana bevişten fırsat buldukça yardımcı olabilirim
Kapatılma nedeni: Sohbet amaçlı açılan konular yasaktır. Menüden gebelik dışı konular için ayrılmış alanda konunuzu açabilirsiniz..

7 Cevap

0 oy
(19 puan)
Gözün aydın Allah'ım analı babalı büyütsün inşallah Alttan dikişin oldumu canım nasıl geçti doğumun
(657 puan)
Allah razı olsun.  Maalesef oldu elimden geldiğince ıkınıp nefes almaya almaya çalıştım ama ne yaptıysam itme tam anlamıyla sağlanamadığı için ve nabız düştüğü için kesi atmak zorunda kaldılar. Zeynep Kamil devlet hastanesinde üç doktor vardı başımda sağolsunlar ellerinden gelen yardım ve nezaketi sağladılar.
(19 puan)
İnşallah tez zamanda ayağada kalkarsın canım
-Reklam-
0 oy
(15 puan)
Doğum nasıl başladı canım? Doğum sürecini anlatır mısın ben de şuan 39+4 üm
(657 puan)
Gebelik şekeri çıktığı için 39+6 da bebeğimi daha fazla riske atmamak için sancıyı fitil vererek başlattılar. Öğleden sonra taktılar alttan fitili aksam 9 dan sonra sancılar başladı  sabah 4 çeyrekte doğum gerçekleşti. Son dakikalarda doğum odasında bebeğin başının bağırsaklara verdiği basından dolayı  3, 4 kez tuvalete sık çıktım. Nst bağlıyken her 1 saatte ancak yarım cm lik açıklık oluyordu tuvaletler sonrası açılma tam gerçekleşmiş hemen doğum başladı. Çömelmek çok işe yarıyor birde büyük tuvaletini kabız olmuşcasına sancı geldikçe sakin kalıp  ittirirsen çok kısa sürüyor. Ben heyecandan sancı ne zaman var nezaman yok pek anlamadım sürekli ittirdim yoruldum nabız düştüğü için kesi atmak zorunda kaldılar. Sakin kalıp başındakiler dinlemek en iyisi
(15 puan)
Allah analı babalı büyütsün inşallah atlatmissin sonunda darısı bize
(15 puan)
Fitil almadan öncesinde hiç agrin acilman yok muydu? Suyun falan gelmemiş miydi
(657 puan)
Hayır fitil öncesi normaldi. Bir gün önce yalancı kasılmalarım vardı yavaş yavaş önceki günlerde de gelmeye hazırlanıyordu. Sadece kanala girmiş yalancı kasılmalar başlamıştı nişan görmedim ama bir çok bayan tuvalette farketmiyo olabiliyor.
(657 puan)
Amin inşallah. Her kadının doğum hikayeside hissettiği sancıda farklı. Tavsiyem herşeyi akışına bırakmaknız etraftan çok fazla kötü doğum hikayeleri dinlememeniz. Müşade odasındayken bir bayana sadecee sonta takacaklardı ortalığı ayağa kaldırdı. Sonra dediği kendimi gereksiz hırpalamışım saniyelik bir olaymış. Başka bir bayan benim doğumumdan yarım saat sonra başka bir odada doğum yaptı ve sadece sesini duydum tam üç kez avazı çıktığı kadar bağırarak ıkındı sonra bebek sesi geldi ne yapması gerektiğini gayet iyi biliyormuş.
0 oy
(43 puan)
Normal doğummu oldu kaç haftalık doğum yaptınız acaba
(657 puan)
39+6 da normal doğum oldu
0 oy
(825 puan)
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün 
(657 puan)
Amin Allah razı olsun
0 oy
(24 puan)
Doğum nasıl başladı süreci anlatır mısınız 
0 oy
(211 puan)
Allah size bağışlasın bebeğinizi :⁠-⁠) bende 38+5 oldum hala gelmiyor kızım çok sabirsizlandim :⁠-⁠( doğurdum diye post açmayı istiyorum. Sorum şu gerçekten doğumun basladigini nasıl anladiniz. Ne zaman tamam bu doğum kesin dogurcam dediniz 
(657 puan)
Amin Allah razı olsun. Bebişten pek fırsat bulamıyorum cevaplar yukarıda canım. Hiç korkma doğal fizyolojik bir süreç doktor veya ebenin direktiflerini sakin kalıp uygula Allahın izniyle herşey güzel olur.
0 oy
(6 puan)
Gözün aydın canım.Allah analı babalı büyütsün

Ben de 39 +4 teyim nişanim geldi ama başka hiç bişey yok..sen kaçıncı hafta kaçıncı günde doğurdun ve ilk önce sancı mi geldi yoksa suyun mu geldi 
(657 puan)
Amin Allah razı olsun. Bebişten pek fırsat bulamıyorum cevaplar yukarıda canım. Hiç korkma doğal fizyolojik bir süreç doktor veya ebenin direktiflerini sakin kalıp uygula Allahın izniyle herşey güzel olur.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 392 göst.
0 oy
6 cevap 272 göst.
23 Mart 2022 Doğum kategorisinde Bsr.ucn00 (136 puan) sordu
0 oy
3 cevap 1,223 göst.
0 oy
4 cevap 474 göst.
27 Ağustos 2018 Doğum kategorisinde DuhanınAnnesi (54 puan) sordu

649,206 soru

3,420,329 cevap

4,251,726 yorum

183,485 üye

...