0 oy
1,120 göst.
Hamilelikte Bebek Sağlığı kategorisinde (1,236 puan)
Bu sabah detaylı ultrasonla bebeğime bakıldı..içime bir umut doldu,hamilelik boyunca yaşadığım korku stres bitti sağlıklı dedim...öğlen eve geldim ve çok şiddetli bir sancı basladı, arkasından şiddetli kanama..ve bebeğimi kaybettim.. muayne esnasi çok sert vuruyordu doktor karnıma çocuk hareket etsin diye , çok acımıştı canım ,sizce bu bir etken olabilir mi? 
Gebelik haftası 13

10 Cevap

0 oy
Karnindaki sıvı darbeye dayanaklı sıvı. Bu haftadan detayliya yinlendirildigine gore zaten riskin varmış.aalesefki her gebelik sağlıklı ilerlemiyor. 

Rabbim kucağını boş bırakmasın.
(1,236 puan)
Amin saol canım..
-Reklam-
0 oy
(42 puan)
Çok üzüldüm çok geçmiş olsun RABBİM tekrar nasip etsin 
(1,236 puan)
Amin saol canım
0 oy
(149 puan)
Çok üzüldüm, Rabbim sabırlar versin. Inşaallah tez vakitte rabbim anne olmayı nasip eder. Peki neden erken bakıldı detaylı ultrasonla. Doktordan olduğunu da pek zannetmiyorum, başka bir sebep olabilir belki.
(1,236 puan)
En başından beri risk vardı..kanamalar oluyordu..polip var demişlerdi ama geçmişti ,sonra kis var dediler oda geçti ..ben bugün artık herşey temizlendi bundan sonrası rahat olur sanıyordum..hiç beklemiyordum böyle birşey risk bitti sanıyordum .. Sabah bütün hareketlerini izledik,çok hareketliydi..ellerini ayaklarını gördüm kıpır kıpırdı..öğlen bu iş geldi başıma..
0 oy
(8 puan)
Başın sağolsun canım Rabbim tez vakitte tekrardan hayırlı sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin sana inşallahbenim de detaylı ultrasonda bakıldığında doktor baya sarsmisti karnımı hatta hemşireyle beraber her biri bir taraftan bastirmisti bende o zaman çok korkmuştum bişey olacak diye ama doktor hanım sağolsun bana anlatmıştı bebeğin içinde olduğu sıvı zaten o haftalarda onu koruyacak kadar fazla yani bu baskılar bebeğe zarar vermez demişti ki çok şükür bişey de olmamıştı sadece birkaç gün kasıklarım agrimisti baskı yaptıkları yerler .
(1,236 puan)
Teşekkür ederim canım,.
0 oy
(579 puan)
Dr son kontrolümde bebeği döndürmek için karnımı baya sarstı salladı bastırdı dönsün ensesini olcup cinsiyeti görmek icin. Bebeğinizin ömrü o kadarmış üzülmeyin rabbim istediğinizde tekrar nasip etsin. 
(1,236 puan)
Teşekkür ederim,..hep kendimi suçluyorum,oraya gitmemelimiydim.diye ,,:'(
0 oy
(6,097 puan)
Başınız sağ olsun. Bebeğiniz cennette cıvıl cıvıl oyunlar oynayacak, gülümseyecek sürekli. Ondan yana içinizde hiç şüphe üzüntü olmasın. Siz de çabucak toparlanın inşallah. Ancak doktorla ve muayene ile ilgisi yok. Emin olun. Ben trafik kazası geçirdim, sert darbe aldım, pazar yerinde tepeden pazar tezgahına düştüm. Amniyon sıvısı koruyor bebeği. Doktorum dokunuşunu zor bile hissetmiştir bebeğiniz. 
(1,236 puan)
Dün çok dua edip Allah'a emanet etmiştim..Oda cennetine aldı yavrumu,..hep kendimi suçluyorum..benden kaynaklı diye..saolun yorumunuz için ,
(6,097 puan)
Sizin hiçbir suçunuz yok, düşünün ki muayeneye gitmedeniz, olan olacaktı bu sefer esas keşke gitseydim diye kendinizi suçlu hissedecektiniz. Siz her şeyi yapmışsınız. Tüm tetkikler, takipler yapılmış. Muayenesini aksatmamışsınız. İçinizi rahat tutun.
(1,236 puan)
Saolun yorumunuz için..:'( Allah kimseye yaşatmasın bu acıyı .
0 oy
(263 puan)
Onunla alakalı olduğunu sanmıyorum canım, benim de ilk bebeğim de detaylıda perintoloji uzmanı bakmıştı, uyuyor die baya bi canımı yakmıştı doktor vura vura, çok şükür bişey olmamıştı. Rabbim herşeyi hayırlısını versin hakkınız da kucağınıza boş bırakmasın inşallah . 
(1,236 puan)
Amin çok teşekkür ederim
0 oy
(131 puan)
Geçmiş olsun canım benim rabim kucağını doldursun yine kazasız belasız insalhh üzülme demekki nasibi yokmuş bu dünyada 
(1,236 puan)
Amin Allah razı olsun canım
(131 puan)
Rica ederim canım basın sağolsun
0 oy
(3,685 puan)
Bebeğinizin kalbinin durmasına sizin 13. haftada detaylı ultrasona girmenize sebep olan şey neden olmuş belli ki. Bebeği iyi görebilmeleri çin bizlere de yapıldı aynı şeyler. Bana neredeyse aynı şey her hafta yapıldı riskli gebelik yaşadığım için. Ultrasonun konuyla hiçbir ilgisi yok. Sadece siz düşük yapacağınız gün ultrasona girmişsiniz. Geçmiş olsun. Sağlıklı bir gebelik dilerim size 
(1,236 puan)
Amin sağol canım
0 oy
(713 puan)
Benim de dün cinsiyet öğrenmek için 2 sefer bakıldı ultrasonda. Ikisinde de sarsti karnima bastırdı ama her hangi bir sorun olmadi. Bu hafta detaylı için erken, sizi yönlendirdiklerine göre bir problem gördüler demek ki. Detaylı sırasında dr bir şey söylemedi mi? Allah sabırlar versin kucağını boş birakmasin. Bu da bir sınav unutmayin cok zor biliyorum ama, Onun ömrü o kadarmış. 
(1,236 puan)
Detaylıda herşey normal dedi..kan alındı haftaya sonucu gelecekti..sadece kalp kapakçığı göremedim ama zamanla oluşur kalpte sıkıntı yok dedi..bende çok rahatlamıştım..sorun çıkmaz artık diye düşünüyordum..eve gelir gelmez şiddetli kasık ağrısı başladı,WC ye gittim kan boşaldı.baş dönmesi oldu. ambulansla hastaneye kaldırıldım ..hayatımda hiç bukadar kan görmemiştim..,,,,:(  bebek rahim ağzında kalmış onuda kürtajla aldılar ,:(  Ben çok dua edip Allah'a emanet etmiştim yavrumu..Herşey Allah'tan..yine dua ediyorum

653,608 soru

3,437,545 cevap

4,270,928 yorum

184,698 üye

...