0 oy
218 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (18 puan)
Kızlar merhaba ben Kasım'da hamile olduğumu öğrendim 1 hafta sonra kimyasal gebelik olduğunu öğrendik bir kaç gün sonra da adet oldum 2 Aralık'ta. 6 gün sürdü normal bir şekilde. Doktor normal adet gibi olacağımı söylemişti zaten ama adetim bittikten bir hafta sonra ovulasyon takibi yapıyordum ara ara küçük lekelenme tarzı kanamalar oluyordu yumurtlama testleri hep yumurtlama döneminde olduğumu gösterdiği için onunla ilgili olduğunu düşündüğümden önemsemedim birkaç gün sürüp geçmişti ama şimdi yine küçük küçük kanamalar var testin 6. Günü hala yumurta da çatlamadı. Bir sorun mu var anlamadım doktora gitsem mi kimyasal gebelikten sonra böyle şeyler normal mi tecrübe eden var mı?

2 Cevap

0 oy
(48 puan)
Canım geçmiş olsun öncelikle, bence Bi doktora git. Seninle aynı durum değil ama bende kürtaj olduktan sonra yumurtam çatlamamış ve her iki yumurtalıkda da kist oluşmuştu acaba seninde bu tarz Bi şey midir bilmiyorum ama bence Bi doktora git ve muayene ol hem için rahat eder. 
-Reklam-
0 oy
(12 puan)
İlk gebeliğim kimyasal oldu 3 ay sonra hamile kaldım 1 kızım var kızımdan sonra 2 defa daha kimyasal geçirdim sonuncusu da hemen hamile kaldım şuan 36 haftalık hamileyim çok yıpratıcı dönemlerdi ama geçti şükür ama şöyle birşey var kafaya çok taktiğin zaman olmuyo akışına bırak düşük olduğu ay kendini dinle diğer ay takip etmeye baslarsin ovulasyon gününü Allah gönlüne göre versin inşallah

648,961 soru

3,419,463 cevap

4,250,648 yorum

183,433 üye

...