0 oy
910 göst.
Hamilelikte Anne Sağlığı kategorisinde (63 puan)

Hanımlar henüz 12haftalik ikiz gebeligim var ama şimdiden göbeğim çatladı böyle bir şey başına gelen var daha çok erken değil mi çatlak için? 

Gebelik haftası 12

8 Cevap

0 oy
(309 puan)

Biraz erken ama ikizlerin olduğu icin normal canim büyümeye başlamış iç karnin geniş değilse catlaliklar oluşur tatli badem yagi bebe yagi elin altında hankisi varsa devamli sür vucudun heryerine nemli tutmaya çalış ve bol bol sıvı tüket.. 

(63 puan)
Bebe yağı sürüyorum ve nemlendiriyorum aslında sürekli ama belkide genetiktir böyle şeyler bakalım ileride nasıl olucam :)
-Reklam-
0 oy

Ikiz oldugu icin normal bir surec. Karninda iki bebek taşıyorsun sonuçta. Bir bebegin boyutu ile , karin sisligi ile ayni olmasını bekleyemezsin. Bebekler fazla, karin da daha sis oldugu icin daha cabuk catliyor. Senin suanki goruntun muhtemelen tek bebek hamilelerinin 20. Haftasına yakindir. O yuzden normal:) <3

(63 puan)
Tabiki de canım benim 20haftalik kadar olmadım 15gibiyim :) ama çatlaklarım çok erken başladı bakalım ileride nasıl olucam :)
0 oy
(254 puan)

Evet çok erken ama ikiz olduğu için olabilir canım gece yatmadan önce krem sür yumusasin yağlı kremlerden karnın ciktimi bu arada bide ben 27 haftalığım sadece bacağının arkasında var catlak

(63 puan)
Çok hafif belli belirsiz bol giyince belli olmuyor malesef benim şimdiden başladı galiba böyle şeyler genetik oluyor nemlendiriyorum sürekli bakalım o haftalara gelince ben nasıl olucam:)
(254 puan)
Allah yardımcın olsun canım kafanada takma bence bebeklerini düşün
0 oy
(84 puan)
Nasil oldunuz catlaklar kaldimi doğumdan sonra karniniz sarktimi burustumu yoksa sadece catlak izimi kaldi
0 oy
(571 puan)
Bu kendinle alakalı galiba daha karnı bile çıkmamış oluyo insanın nasıl çatlıcak ki.. Bi an önce yağ krem kullan bence daha da ilerlemesin
0 oy
(817 puan)
Offf ben de ya moralim çok bozuk 14+4 haftalik hamileyim karnım hep çatlak derilerin dökülüyo 
0 oy
(250 puan)
Canım sen zayıfsan esnek degilse tenin 3 4 kilo bile alsan catliyosun. Ben hayatmda ilk kez bu kiloyu gordugum icin karnm haritaya dondu. Ikiz bebek olması da erken catlamana sebep olmustur. Bizimkinden daha hizli buyuyor karnın. 
0 oy
(197 puan)
Sağlıklı bir gebelik geçirmek istiyorsan sakın ikiz gebelik normal diyenleri dinleme ben kaybettim 22 haftada ikizlerimi şimdi tekrar hamileyim ama bu arada benimde bundan önceki ikiz gebeligimde kremler yağlar neler yapmadım ki ama heryerim çatladı karnı geç bacagimdan belime kadar bundada saldım gitti valla hiç bişey yapmiyom genetik bence olacağı varsa oluyo içini ferah tutmak için bitkisel yağlardan al pahalı kremlerw girme ise yaramiycak cunki birde bolca su iç hele ikiz gebelikte 3 litre en az içmem lazım

İlgili sorular

649,816 soru

3,422,658 cevap

4,254,474 yorum

183,658 üye

...