0 oy
515 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (10 puan)
5 haftalik gebeyim ananas yedim tüm ve kahverengi leke geldi neden 
Gebelik haftası 5

4 Cevap

+2 oy
(3,667 puan)

Ananasın düşüğe veya erken doğuma sebep olması için düzenli şekilde her gün ve çok miktarda tüketilmesi gerekir. O nedenle ananasın sizde bu kadar hızlı şekilde bir kerecik yediniz diye hemen etki ederek lekelenmeye sebep olacağına pek ihtimal vermiyorum. Beşinci haftada genellikle yerleşme kanaması görülür. Kanama denmesine bakmayın. Çoğunlukla kahverengi bir lekelenmedir. Sağlıkla gelsin, güzelce tutunsun inşallah bebiş. İçiniz rahat etmezse hastaneye gidin diyeceğim ama bebek bu haftada daha görünmez, kalbi dinlenemez bile. Allah'ın izniyle bir şey yoktur, rahat olun :) 

-Reklam-
0 oy
(279 puan)

Ananas süper sağlıklı bir meyve olmasına rağmen, hamile kadınlardan uzak tutulmalıdır. Serviksin yumuşamasına neden olarak erken doğumu uyarabilecek zengin miktarda bromelain enzimi içerir istersen Bi doktora görün gebeligin başlarında ananas yemek tehlikeliymiş porsiyon a dikkat edilmeliymiş. Sen bitane tüm yedim diyorsun yanls anlamadysam

0 oy
(1,187 puan)
Ananas, enzim türü olan bromelain içerir. Bromelain vücut içerisinde proteinleri ve diğer besin maddelerinin daha hızlı parçalanmasına sebep olur ve aynı zaman da anormal kanamalara da yol açabilmektedir. Bu yüzden Bromelainin ilaç olarak satılan takviyelerinin gebelik süresince kullanılması önerilmez. 
0 oy
(1,022 puan)
Hemen bir doktora gorunun 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 262 göst.
0 oy
4 cevap 265 göst.

648,890 soru

3,419,221 cevap

4,250,333 yorum

183,413 üye

...