0 oy
157 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (921 puan)
20 yaşında ki kuzenim aaahh çok üzgün. 21 haftalik bebeğini alalım normal doğum yapıp bebeğine hiç bir müdahale yapmicaz doğduktan sonra ölmesini beklicez demişler.:((( sebebi de beyni su toplamış omur ilik disindaymis kaç Dr gezdi kimisi var kimisi bisi var belli değil demişler en son buraya Ankara etlik e gelmişler oradaki drlar öğle arasına bile çıkmamış bu vakayi kaciramam ben buldum ben alcam diye birbirleriyle yarismislar. Aldirmicak ama çok üzgün hani kesin Bi sonuca varsin istiyor. Böyle bisi yaşayanınız oldu mu:((( su an Ankaradalar.  Dr tavsiye özel devlet fark etmez.

Sehir hastanesine Necati beye sıra yok onu söyledim ben ama yok sıra yok.

1 cevap

+1 oy

Istanbul Zeynep kamil veya cam sakura bu konularda daha iyi brans hastaneleri.


Hidrosefali de olabilir Spina bfida tam olarak hangisi acaba. Folik asit eksikliği çoğunluk sebebi yeterli folik asit uretmeyince vücut bebegin gelisiminde sıkıntı yaşıyor. Takviye almış miydi?
(921 puan)
Almis 3 Ay boyunca yuttum ona çok baglamiyorlar abla dedi. Zeynep Kamil İstanbulda mi
(921 puan)
Yok gelişimi güzel herhangi bisisi yok hatasıyla uyumlu demişler kafası küçük değil yani. Ömür ilik disindaymis
Evet zeynep kamil istanbulda kadin dogum ve çocuk sagligi asıl bransi il disindan geleni cok. Perinatoloji bolumunde mucize hanim var cok iyidir kendisi
Spina pbifa olabilir o zaman onunda dogumdan sonra ameliyati var ancak en tehlikeki durumu özel çocuk olma olasılığı.
(921 puan)
Söyleyeyim insAllah sağ salim.gelir teşekkür ederim. Evet yüksek ama ha yaşayan bir özel çocuğa kuymak ha karnındaki özel çocuğa..
-Reklam-

İlgili sorular

648,950 soru

3,419,427 cevap

4,250,615 yorum

183,431 üye

...