0 oy
89 göst.
Hamilelik Dönemi Genel kategorisinde (332 puan)
Merhaba bugün ilk defa birden kasıklarıma sanki milyon tane iğneyi bir anda sapladılar gibi oldu kesik acısı gibi iğne batması gibi tarif edemiyorum. Yaşayan var mı acaba. 9+1 günlüğünüz.
Gebelik haftası 9+1

1 cevap

0 oy
(419 puan)
Normaldir canım benim ben 11 haftalık hamileyim şu an bile kasığımda iyne batması gibi bir acı var. Karnımın altında her nefes aldıkça hafif hafif ağrı sancı oluyor normaldir diye biliyorum biraz fazla olması belki yeni haftaya giriyorsundur onun için öyle acin oluyor canım çünkü bebek aynı kalmıyor büyüyor, büyüdüğünde de etrafa baskı yapiyor yerini genişletiyor kanaman yoksa endişe etme ben öyle durumlarda hep dinlenirim ayakalarini uzat ve rahatla. Stres yaparsan acı daha çok olur rahatla biraz nefes al ver bı bakicaksin hafiflemiş. Daha çok düşünürsen daha çok ağrısın :) 
(332 puan)
Teşekkürler yanıtınız için. <3
Kanamam yok kalp atışı falan normal ama ilk defa böyle oldu panik oldum biraz.
(419 puan)
Endişelenmeniz normaldir çünkü ilk kez yaşadınız bende her zaman oluyor ilk zamanlar bende öyleydim korkuyordumm. Bı keresinde o kadar korkdum ki saat gece 11 de acile gitmiştim :D o günden sonra Dr anlatdi normal dedi ağrıların olmasi normaldir dedi. Bende normal karşılıyorum. Kanaman yoksa normaldir. En önemlisi kanaman olmasın.
-Reklam-

648,226 soru

3,416,876 cevap

4,247,526 yorum

183,237 üye

...